slutet

Hur mycket snor klarar en människa att producera på en dag egentligen? Är så trött på att vara sjuk!! Ringde mamma igår och berättade att slutet var nära. Hon var en väldigt förstående mamma och tyckte syndom mig i två minuter innan jag var tvungen att lägga på för att jag inte orkade hålla uppe telefonen. Det var till och med jobbigt att prata i telefon, jag som brukar tillbringa timmar i telefon varje dag, jag älskar ju att prata i telefon. Det måste vara värre ställt med mig än vad jag först trodde.. Kanske dags att börja fila lite på den sista viljan..

sjuk och samtidigt sjukt nöjd..

Mysteryman har precis gått, det var värt att vänta på =) Satt innan och funderade när vi låg i sängen om jag kunde tänka mig något mer med honom och kom fram till, nej, inte en chans. Han är snygg, rolig, trevlig, snäll, smart och framförallt så har vi det väldigt bra. Men det saknas något, känslor, och det är så bra.. Jag är väldigt nöjd om dagen, med det mesta känner jag. Synd bara att jag känner att jag kommer att åka på en dunderförkylning snart som gjör att jag inte kommer orka träna på länge, men så är det ju alltid när man väl kommer igång.. Skall försöka komma ut i spåret tidigt i morgon så kanske jag hinner innan förkylningen bryter ut..

latmasken

Jag har blivit slö.. Mystery man är inte bra för mig.. Jag har slutat ragga ute, går knappt ut längre käns det som. Om man tar denna helgen till  exempel. Fredagen så var det invigning, det var dags för den första uteölen på torget. hade ringt ner på jobbet under dagen för att se så att dom verkligen fått upp uteserveringen. Klockan fem mötte jag och monstret upp tjejerna på torget. det är något magiskt med den första ute ölen för året. Satt mitt i solen och bara njöt. Lite senare kom grabbarna ner och det blev en fantastisk kväll där vi skvallrade, drack öl och solade (ett tag i alla fall) Sedan var det bara att gå hem, lämna monstret, försöka tina upp lite, byta om till något lämpligare och bättra på sminket.

Jag hade lovat H att jag skulle med henne på "konsert" med en massa läkarstudenter. Jag hade kanske inte valt att kalla det konsert eller spelning som en del sa. Snarare en lättare typ av freakshow, "konserten" var en kille i gasmask som knappade fram komnstiga ljud på en dator, och en kille i rosa peruk som knappade på en synt, inte spelade utan knappade med pekfingret. Till detta spektakel dansade det en massa studenter. Nu kommer mitt problem, hela rummet (som var i ungefär samma storlek som min lägenhet) bestod av en massa fräscha soon-to-be-doctors-killar, så vad jag borde ha gjort var ju egentligen att tokragga och på så sätt försöka säkra min framtid eller i vart fall min kväll, men jag orkade inte. Visste på förhand att Mysteryman skulle komma förbi på söndagen så det kändes som det kunde kvitta. Eftersom den så kallade konserten var en katastrof så råkade jag kanske gå fel väg när jag skulle ut från toaletten och hamnade i stället vid cyckeln, så det kan gå..

Lördagen så skulle vi hem till E på en födelsedags-/äntligen är det vår-/inflyttningsfest med utgång efteråt. Festen bestod av de gamla vanliga klasskamraterna men det vartrevligt, har dock en del suspekta blåmärken i dag speciellt ett på armen som är oroväckande likt ett tandavtryck, detta blir ganska intressant med tanke på att det var mest tjejer på festen och E som är mer inne påkillar, vem vet, kanske omvandlade honom igår.

Klockan två kom en del på att dom skulle gå ut så då gick jag hem. I dag har man inte varit så tuff. En kompis kom och hämtade mig och monstret så åkte vi hem till dem och satt i solen hela dagen. Meningen var att Mysteryman skulle dyka upp vid halv åtta i kväll och jag hade sett fram emot en massa barnförbjudna lekar, men så ringde han och ändrade det tills i morgon i stället, så nu sitter man här, bakis och frustrerad och väntar på att E och I skall komma bort på middag, men det är ju inte så illa det heller..





Jag är hemsk

Jag har en liten misstanke om att min vicevärd har orena tankar om mig. Men eftersom jag är en så snäll flicka så skulle jag aldrig komma på tanken att utnyttja detta, helt  säkert, skulle aldrig jag göra!! Det är inte mitt fel att han är lätt flörtad, han fixar allt jag ber om och han ber om att få vara hundvakt. Jag har bott här i ett och ett halvt år nu och kan säga att jag fått fler fördelar än de flesta som bor häromkring.

Det bästa var i dag. Eftersom jag har levt lite för bra i det sista så gapar ju mitt konto tomt, men det var då jag kom på att jag har en gammal räkning från en elektriker som ordnade mina eluttag som jag kunde lämna in och få igen pengar från min "inestående fond". Detta var iofs 6 månader sedan och räkningen är betald för länge sedan, men det var värt ett försökt. Tog med mig monstret och gick bort till vice värden. Följande dikussion utspelade sig, aningen förkortad dock.

Jag - Hej, är du upptagen?
VV - Monstret heej, (klappar på djuret) när får jag passa honom?

Jag - det kan vi se på när det blir aktuellt, kommer du förresten ihåg när jag hade en elektriker hemma som du hade fixat?
VV - Ja, det var ett tag sedan

Jag - Ja, men du sa då att man kunde ta det ur den inre fond jag hade i lägenheten, gäller det fortfarande? jag har inget kvitto men jag kan gå hem och leta fram det.
VV- kvitto, strunta i det, hur mycket tror du att det var på?

Jag - ca 2000 kanske
VV - Är det inget annat du vill fixa? Måla kanske, räcker det om jag ger dig 2800? Det borde täcka va? Jag skriver 2800 så har du lite extra, blir du nöjd då?

Jag - jodå det blir bra, tack så mycket?
VV- Vill du förresten ha pengarna innan helgen, eller ja det är ju klart att du vill, jag kan ta vägen om kontoret i morgon och lämna in lappen personligen så hinner du nog få det.

Jag - Tack så mycket.
Blinkar lite med de blå, kallar på monstret och smiter ut, råkade se i spegeln i dörren att han kollade in min rumpa när jag smet ut, men den bjuder jag på.. Han är gift med två barn, raggare med ring i örat. Inte helt min typ men vad han gör bakom min rygg kan jag ju inte rå för..

Min karma kommer att må dåligt av detta misstänker jag så nu har jag anmält mig för att donnera blod för att väga upp lite..

Engla

Har lyssnat på en del olika diskussioner om Engla under dagen, både i skolan och på bloggen,
 
Jag tände ett ljus i går, och när jag tittade ut genom fönstret så jag att det brann ljus runt om i lägenheterna i området. Jag måste säga att jag blev rörd när jag såg det. Jag kan förstå vad mäniskor menar då de undrar varför man inte gör det samma för alla barn. Det finns det inget egentligt svar på, men jag vet att när jag tände mitt ljus i går så var det för Engla, och för alla andra barn som råkat illa ut. Jag säger absolut inte att det var fel att inte tända ett ljus, det finns andra sätt att visa sin vördnad på, och det är upp till var och en.

Det som hänt henne var fruktansvärt och jag hoppas han som gjort det får tillbringa lång tid i fängelse och där får den behandling som han förtjänat.. 

Hur mycket nudlar går det åt under tio dagar??

Jaha, då har man gjort det igen.. Efter en snabb koll på månadens ekonomi så inser jag att jag har levt över mina tillgångar igen. Med andra ord: kontot är länsat, och jag som vill shoppa =( Dååålig kombination!!

Hur är detta möjligt? Jag som tycker att jag har varit så ekonomisk.. Kanske råkade bränna liite mer pengar än planerat hemma i Götet, och kanske råkade handla lite mer än planerat här. Men vad faan. Man måste ju passa på när det finns dinneros på banken, eller?? Längtar tills man får börja jobba igen och kan börja "unna sig" ett par shoping rundor (i veckan). Men nu är det väll bara att gå en sväng till Willys och inhandla en tio dagars ranson av pasta och nudlar. Nu börjar man ju osökt undra om man verkligen kan få sjöbjugg av att bara äta pasta som jag har hört ifrån säkra källor (mamma), eller om det bara är något hon sa för att man skulle äta upp grönsakerna när man var liten? Only time will tell! Jag kommer ju vara den första som märker det misstänker jag..

Men bortsett från det så är det inte mycket att klaga på. Våren är här, solen skiner, folk börjar klä av sig (även jag, se tidigare inlägg) fåglarna kvittrar och mellan det så stod regnet som spö i backen, då vet man att det är dags, eller ja i alla fall aprilväder.. Nu är det bara 9 veckor kvar till midsommar och sju veckor tills sommarlovet, och kanske tre veckor till den första ute ölen i solen. =)

free peek

Ojdå. Kom precis hem efter en runda i spåret, och tänkte mig inte alls för utan jag sliter av mig de svettiga kläderna i hallen och går in för att sätta på datorn. Jag kliver in i vardagsrummet,  ser ut genom förnstret och ser att två stycken killar som jobbar inom bostadsföreningen står och tittar in genom fönstret,  Oups.

Jag kommer nog aldrig att vänja mig vid detta med insyn i lägenhet. På landet där jag växte upp, där var det ingen fara att springa runt i underkläderna. De enda som såg in var sparvarna på utsidan..

give me some suggar!!

Hela min kropp skriker efter socker!! Och jag som inte ens var ute i går..

Hade en riktigt soft kväll. Klockan sju åkte första tvätten in i maskinen, sedan var det jag som pendlade mellan soffan och tvättstugan. Rena lakan är ju helt fantastiskt, jag har ju iofs en svart hund som tillåts sova i sängen så blir det ju automatiskt att man tvättar lakanen minst en gång i veckan men det är fortfarande underbart att få krypa ner i sängen när det luktar sommar.

Jag lyckades tyvärr dock somna ifrån den sista tvätten i torktumlaren i går. Jag vaknad iofs på soffan vid ett och övervägde att antingen gå ner i tvättstugan och hämta kläderna, eller att smyga in till sängen i stället. Jag valde det sista alternativet med vetskapen att jag troligtvis skullle få ett surt brev av den grannen som hade tvättid klockan sex på morgonen, trodde att med min vanliga otur att det helt säkert skulle vara t-rex tanten från gymmet.

När jag väl landat i min underbara 160 säng slängde jag en snabb titt på telefonen och ser att jag fått fylle sms, av tre personer =). Ett från homot (som tydligen inte alls är homo, men det tror jag inte på), ett fr L (som förnekar att hon var full i messet, men det tror jag heller inte på) och ett från en snygging med löfte om mer (det borde jag heller inte tro på)...

Vaknade klockan sju och sprang ner i tvättstugan och rafsade åt mig tvätten lite snabbt så ingen skulle se att det var min innan jag sprang hem och sörplade i mig mitt morgon kaffe innan jag och monstret drog ut i spåret och sprang, hurtiga som få.. Vädret var ju helt fantastiskt i dag, men jag klarade ändå att ta mig till skolan för att plugga mellan tolv och fem, I`m good =)

har gjort/inte borde ha gjort..

Kan man ha sämre disciplin??
Vad jag skulle göra denna helgen:
1. städa
2. tvätta
3. plugga (viktigt)
4. Inte dricka alkohol

Vad jag har gjort:
1. inte pluggat =(
2. inte städat =(
3. jag har tvättid mellan 18-24 =)
4. Tränat =)
5. Druckit, tjejkväll och middag i går..

Lilltjejen var här i går och vi lagade mat och drack vin innan vi smet bort till A-K som hade middag med 5 tjejer hemifrån. Klockan tre snubblade man i säng och i dag blir det inte så många knop gjorda. Har en liten aning om att brudarna skall ut och rocka i dag eftersom det inte blev av i går. Men tyvär så råkde jag boka tvätid i natt så jag vet vad jag har att göra.. Får jag helt tråkigt så får jag väll försöka lura över Mr Mystery man om han har blivit frisk..

sadister och bara allmän otur

Varför har jag sådanna tidiga-mornar-sadister i min klass?? Och varför måste jag hamna i samma grupp som dem? Vi har en ledig dag denna veckan = en möjlighet till sovmorgon och den ligger i morgon. Men tror ni att man får njuta av den? Nej! Då harde små sadisterna planerat in grupparbete som tar ca två timmar i morgon klockan åtta!! Detta innebär at jag måste upp klockan fem, inte klockan sju som jag brukar utan klockan fem för att befinna mig joggandes i spåret klockan sex..

Sedan klockan ett så har jag ett möte med två killar som läser sista året till jurister och dom är så söta så dom  skall hjälpa mig att fixa lite och få ordning på diverse skulder som en del personer tydligen glömt av att betala. Tänk vad förvånad, och framförallt arg, han kommer att bli, men det är det värt. Man kan inte strunta i sådanna saker. Han verkar tror att jag är en dum tjej som bara kommer att låta det passera, tss aldrig! Det man lånat skall man lämna tillbaka, punkt slut

Några saker som har gått fel i dag:
1. Kanal 5 har tydligen fått för sig att hockey skulle vara viktigare än Greys anatomy. Dom borde skämmas!! Så det är mao inget på tv i kväll
2. Mysteryman ringer och berättar att han fått ryggskott och skall tillbringa den närmsta tiden i sängen, själv! Så mycket för min efterlängtade onsdag.. 

Men det finns ett par fördelar, morgonjoggningen i morse var otroligt skön. Börjar känna att kondisen kommer igen. Och jag har haft tid att läsa ikapp i personaljuridik boken (tegelstenen) idag. Tar jag en vit helg så borde jag hinna läsa klart den. Skadar nog inte att ta det lugnt då jag äntligen klarat att återhämta mig från förra helgen.. 

sugmärken, nästan som en 15 åring

Jag har fått höra att det inte är meningen att man skall skriva hela noveller på bloggen eftersom det är så jobbigt att läsa, så jag har börjat klippa lite i stället..

På lördagkvällen efter att vi legat som två sillar på soffan ett par timmar så kom de två söta blondinerna i gänget L&K över till S&M för att fira att M fyllde år (iofs dagen efter men men). Jätte kul att ha alla donnorna samlade igen vilket var ett tag sedan sist.. Vi åt bullar, drack kaffe och skvallrade om livet, kärlek, pengar och lite mer om killar. Blondinerna smet dock tyvär redan vid sju.

Av någon konstig anledning så hade jag varit gå-ut-sugen hela dagen och hade lyckats tjata på M så hon också blivit på. Problemet var att detta hade varit på dagen. Skall jag vara helt ärlig så hade jag mer lust att tillbringa kvällen på soffan just då, men efter en dusch, en cider och och 45 min framför spegeln så började man komma iform igen. Dagen innan så hade jag tyvär råkat kela lite med en locktång vilket hade resulterat i en brännblåsa på halsen. Lockarna hade gjort att jag såg ett par år yngre ut. Problemet var bara det att brännblåsan som jag fått snarare såg ut som ett gammalt hederligt sugmärke vilket gjorde att jag plötsligt kände mig 10 år yngre. Det var bara till att plocka fram mirakelkrämen från Face och börja spackla. Inte ett spår av märket skulle synas..

Vid elva så var det tre ladys som promenerade ner mot vagnen. Första stoppet på kvällen blev inferno. Den ena ladyn var på detox-kur och var nykter (det är väldigt stressande att ha en nykter människa med vid sådanna här tillställningar) och den andra var smart nog att dricka med måtta. Brudarna kände mannen som försåg oss (mig) med alkohol så det blev en väldigt låg barnota. Efter ett par mess med hot och smicker så lyckades vi även lura dit Mr Amazing och hans medbrottslingar vilket var väldigt trevligt. Vi lämnade dock farbröderna på Avenyn, detta eftersom vi hade lite olika mål med kvällen. Vi ladys skulle ut på Nivå och spana, dansa och ha kul, medan de tre pensionärerna skulle först på Mc Donkan och sedan hem. Konstigt det där, hur olika synen på vad en kul lördagskväll innbär för olika människor....

Det måste ha varit brist på tjejer ute i går, kön till Nivå bestod av killar till 90%. Så snart vaktern fick syn på oss tre så blev vi framsläppta (måste vara för vi var så snygga.....). En minut senare så var vi inne i värmen... Mötte M&S hyresvärd där inne och vips så stod det en flaska skumpa på bordet. Mötte en gammal arbetskamrat där från Oslotiden och blev fast med honom hela kvällen.. Halv fyra tackade vi för oss och åkte hem. Åt, sminkade av sig och ramlade ner i sängen, jag tror att jag somnade redan innan huvudet träffade kudden. Dagen sfter så var man inte så tuff, men det var det värt.
Tack tjejer för övernattningarna och en väldigt rolig helg, det var inte så farligt att vi missade Skåne..

klassfester och cheereleaders

I vanliga falll när jag är hemma så brukar min underbara vän L ställa upp med boende åt den hemlösa (mig). Men denna gången så tänkte jag att hon och mannen skulle få lite lugn och ro så jag tog min lilla väska (som jag fått plats med allt i och t.o.m. hade fått stängt på andra försöket, detta även om jag skulle vara hemma i 4 dagar) och flyttade in hos två andra foxy ladys istället, S & M. Vad jag tänkte på när jag packade min väska vet jag inte i alla fall, men jag insåg när jag öppnaden att jag hade inte packat ner lämpliga kläder till något egentligen.

På lördagen skulle vi först hem till M´s klasskamrater på fest/förfest och efter det så hade jag planer på att lura med mig M ut på lite rackartyg. Festen som vi kom till bestod av en massa folk i 23 års åldern, en massa hunks, men som sagt var 23 år gamla så BIG no no. Vi hade dock väldigt trevligt så det blev ingen utgång utan snarare hemgång vid två.

Dagen efter så var det handbollsmatch som stod på schemat. Två av M´s klasskamrater skulle ha match och vi skulle vara hejarklack dagen till ära. Söta Mr Amazing var en riktig gentlemann och hämtade upp mig och M i sitt vrålåk vid halv två sedan drog vi. Vi mötte upp en kompis till M, E, som också spelade handboll i laget. Fick reda på en massa inside info under matchen som "våra" tjejer för övrigt vann. Mr A såg ut som ett barn inne i en godis butik (en liknelse som för övrigt var väldigt nära sanningen) under hela matchen. Efteråt släpptes jag och M av utanför pizzerian. Handlade snabbt med oss lite mat och smet upp i lägenheten och slängde oss på soffan, eller ja slängde oss var kanske att ta i, snarare segade ner på soffan som två slagna krigare, det är jobbigt att vara hejarklack ju..

 

Ingen hälsohelg

Vad jag skulle ha gjort i helgen:
Packat in mig och de två pinglorna, monstret och hans nya date i en bil och begett oss ner mot sydligare breddgrader, närmare bestämt Skåne för att studera kulturen i ett annat land (dom pratar ju så konstigt så de käns nästan så). Helgen skulle ha tillbringats i en stuga mitt ute i skogen i Österlen. Dagarna skulle ha gått åt till att promenera i skogen, läsa och slappa och kvällarna skulle gått åt till att laga goa middagar, spela spel, läsa och dricka rödvin, och framför allt så skulle det sovas, tidiga kvällar och sena mornar. Ja just det ja, vi skulle ju elda lite också vilket jag och M hade sett fram emot då det bor en liten pyroman inom oss =). Men, så kom det ett litet men. Fläkten i bilen har gått sönder så det blev ingen hälsohelg för oss.

min morgon utsikt

Mina mornar har blivit så bra. Brukar slå upp de blå runt sju, gå upp och ta en kopp kaffe och sedan gå ut med monstret i skogen. Det är ju inte helt fy skam. Nu är dom ungefär likadana fast med en stor skillnad, Går upp runt sju, dricker en kopp kaffe och tittar ut genom fönstret i vardagsrummet och ser ett gäng byggnadsarbetare rätt utanför mitt fönster =). Det kryllar av dem här i området "mina" arbetare utanför mitt fönster ordnar gavlarna på husen medans två hus bort står det 6 arbetare på taket och byter takpannor.. Numera är morgonpromenaderna förlagda till en liten promenad i området innan man smiter in i skogen, inte för att man kanske ser så bra ut nyvaken och med träningskläder,men nu är det jag som skall ha något att se på, inte dem så det kan kvitta.

Var ute med monstret i går på ängen här bakom och möter en tjej med någon bullterrier korsning. Stannar och pratar med henne samtidigt som hundarna får hälsa, det gick kanske inte så bra eftersom hennes hund ville döda min hund som inte fattade någonting utan bara ville leka. Ur buskarna kommer det en kille med utländsk härkomst.

- åååå kolla älskling två pittbuuuuuulll, säger han till sin livrädda flickvän som står en bit bort.

- Nej det är det inte alls, säger jag och den andra tjejen i kör.

- joooo två pittbuuuull, en valp (pekar på monstret) och en vuxen (pekar på hennes unghund)

- nej det är ingen valp och ingen pittbull, det är en 2,5 år gammal staffe hanne, säger jag

 - min är en korsning mellan staffe och amstaff, säger hon.

- men fy fan, det är vackra hundar, precis som pittbuuull, jag skall skaffa en, säger han

- jaha, då kanske du vill komma och hälsa på våra hundar, dom är jätte snälla, säger jag

- nej fy fan!! dom är ju farliga, det går inte, svarar han.

Ok, lycka till med din framtid som hundägare!! Det börjar ju bra i alla fall, frågan är bara vad han skall ha hunden til, statussymbol, penisförlängare?? Tänk om någon smart människa i regeringen kunde skapa en regel där alla hundägare får genomgå ett test för att se om dom är kapabla och framför allt lämpliga som hundägare..

fylleringningar och billiga livförsäkringar

Hur kan något som är så fel kännas så bra?


Fredagen var ofantligt lugn, låg bara hemma och degade, fortfarande helt slut på kvällen efter flytten. Gick och lade mig vid elva och tänkte ta en låååång sovmorgon. Vaknade dock första gången vid halv fyra eftersom Mr mystery man valde att göra en lite fylleringning, inte helt ok.. jag tittade på telefonen, funderade i två sekunder på att svara bara för att jävlas men insåg att det orkar inte jag så jag stängde av ljudet och somnade om och vaknade klockan halv sex, klarvaken.. är detta ett skämt eller? Jag hade iofs tvättid mellan 6-12 men detta var väll ändå att ta i. Tvingade min rastlösa kropp att ligga kvar i sängen till halv åtta. Sedan var det en väldigt rastlös tjej som klev upp, tvättade, rastade hunden, tränade, sprang på HM och biltema. När klockan var två kom jag hem med nya kläder, vin och två nya bromsklossar till min cykel, här skulle det meckas. Slet upp cykeln på balkongen och satte igång, tio minuter senare, 25 kronor fattigare och troligtvis en livförsäkring rikare så var det klart. Dock så tog det sedan 25 minuter att få bort all olja från händerna, men det var det kanske värt.. Efter det så var jag bara tvungen att göra något sådär tjejigt bara för at få känna mig lite kvinnlig igen så jag tillbringade två timmar med manikyr/pedikyr och ansiktsbehandlingar bara för att få lite balans..


På kvällen smet jag hem till H på ost- och vinkväll innan vi smet ut och rockade lite. Träffade lammis ute vilket var jätte kul då jag inte sett honom på länge. Eller ja, träffade honom en snabbis på schlagerkvällen men det slutade kanske inte så bra som det borde.. Pratade och kramades en massa i går dock och löste allt gammalt, måste säga att den killen är verkligen bra och jag hoppas verkligen att vi ses snart igen.


Idag har jag bara legat på soffan, Mr mystery tittade förbi en sväng på kvällen, men bortsett från det så har det varit soffaläge för min del.. 

Flytthjälp och kräk

Solen skiner och all snön är borta, det måste vara ett mirakel =)


Skulle hjälpa en kompis att flytta ifrån sin kille i torsdags eftersom han inte är helt rätt för henne, man kan väll säga att det gick käpp rätt åt skogen. Själva flytten gick relativt bra. Vi var tre tjejer som bar alla tunga möbler. I den första lägenheten fanns det en hiss, men i den andra så var det två, inte allt för breda, spiraltrappor upp. Men efter lite hårt slit och ett par blåmärken så var allt uppe. Det var då det sket sig. Trodde ett tag att jag skulle åka på en snyting av honom och det hela slutade med att jag åkte hem, ruskigt besviken på min vän som inte klarade att släppa taget som hon lovat.


Jag förstår inte hur en del kan ta så mycket skit av en människa, jag hade dragit för länge sedan och jag kan säga att min vän förtjänar mycket mer än vad hon någonsin skulle kunna få av honom, han är inget annat än en liten fjant.


Dagen efter när jag vaknade kändes det som jag hade gått en runda med Tyson. Hela min kropp skrek av träningsvärken. Musklerna i vaderna var så sammandragna och värkte.


RSS 2.0