Snorfabriken

Kom tillbaka till staden som gud glömde i onsdags. Var en halvdag i skolan när jag mådde lite krasst. På kvällen kom skiten. Så istället för att ha kunnat visa min, kanske inte så stora, bränna (men det var i alla fall skillnad från det att vi åkte) så har jag legat sängliggandes i tre dagar i feber och halsont.

Pratade med killen första dagen och hans råd var att jag måste få i mig lite vatten i alla fall. (När man är sjuk lyssnar man tyvärr på alla som ger en råd för man tror att de vet vad det talar om.. ) Resultatet?? Jag spydde för andra gången ofrivilligt i mitt liv (första gången var när jag var 10 och kräktes en gång) Apelsinen och clementinen som jag tvingat i mig på morgonen var nu helt för jäves. Det var då jag insåg att det bor en massa Wana Be läkare där ute (mamma och en kompis hade sagt samma sak på telefon en timma tidigare). Så då stängde jag av luren och kröp ner i sängen med datorn och kollade igenom hela första säsongen av Mia och Klara och tyckte otroligt synd om mig själv eftersom ingen ringde (vilket inte var så konstigt eftersom jag stängt av telefonen)

Men nu ligger jag här i alla fall och känner mig som en stor bakteriehög.  Snoret rinner och man hostar pendlar mellan rena attacker och slöhostande. Tycker fortfarande synd om mig själv och har försökt lura över folk hit men det är tydligen ingen som vill komma hit och vårda mig..


Jag älskar min kille

Ibland slås jag bara över hur mycket jag älskar min pojkvän. Jag vet att ingen vill läsa om hur bra man har det men ibland måste jag så skall jag återgå till  mina olyckor igen.

För två veckor sedan (exakt) låg jag hemma på soffan, lite bakis, trött, deppig och irriterad. Bakis och trött p.g.a. avskedsfesten kvällen innan, irriterad för att jag hade diskuterat lite med  med killen natten innan och deppig för jag saknade honom, var ensam en lördag och inte var i Göteborg. Då ringer killen, klockan är runt fem. Jag surar lite p.g.a. kvällen innan då det ringer på dörren.

jag - Schhh det ringer på dörren
killen - skall du inte öppna då?h
jag - är du galen, det kan ju vara från SRT eller kanske en galning, hallå!! Jag bor i Ghettot för böveln!!
killen - vad löjlig du är, det kan vara något bra..

Hmm det kanske är killen som har skickat blommor igen, tänker jag för mig själv, varför skulle han annars pusha så hårt för att jag skulle öppna??

Öppnar dörren och där står killen. Min fantastiska kille har kört 35 mil, bakis, för att överraska mig. Självklart förlåter jag honom för allt och så har vi make up sex. För det var när han stod i dörren hur mycket jag egentligen älskar honom..

kräftan är här

Diskussionen i dag vid ett tiden i dag på stranden efter två flaskor cava:

Jag - Älskling, jag tror att jag skall ta det lite lugnt med solen i dag så att jag inte bränner mig.
Killen - sluta löjla dig, denna solen tar inte så mycket, det är ju bara 15 grader ute

8 timmar senare ligger det två röda kräftor i sängen och sippar cava

jag -jag tro att vi stannar inne i kväll
killen- mmm, det kan vara en bra idé

En ny värld där man kan busa lite

Ibland är livet ganska gött. Sitter på flygplatsen och väntar på planet som är en halvtimme försenat. Det kan bli intressant när vi landar i Paris där vi nu har 15 min i stället för 45 att ta bussen till nästa terminal, hitta rätt gate och gå på. Men det gör inte så mycket med tanke på att killen har ett sådant där eftersom.-jag-flyger-så-mycket-så-får-jag-fördelar-kort. Detta  gör att vi nu i stället för att sitta med alla andra resenärer som betalar för sig kan sitta i en lounge och sippa gratis öl och äta gratis frulle.

På bänken där framme finns två kranar, en där man kan hämta egen öl och en där man kan tappa eget vin. Utöver detta finns där en bänk full med sprit och lite slödricka vid sidan av om det är så att man känner att en stadig fylla innan man går på planet är en bra idé, klockan är ju faktiskt över lunch. Mätglas finns inga utan man kan freepoura som värsta Tom Cruise i coctail. Själva sippar jag och killen på en öl och jag känner mig busig så här efter frukosten. Killen vid bordet bredvid har tyvärr inte samma spärr utan han sippar på en gammeldansk och verkar inte känna sig det minsta busig...

Nya upptäckter

Ligger med killen i sängen en morgon. Plötsligt tar han tag med bägge händerna runt ena låret och klämmer ihop huden.

- Kolla älskling, om man gör så här så får du celluiter
- Varför gör du så då?

Jag har blivit torterad, och det var tom nästan frivilligt.

Sitter i skolan och försöker med allt för att inte somna över dataskärmen, och det är inte ens lunch ännu..

Anledningen? Jo det hela började så här:  jag har faktiskt (en av) världens bästa pojkvän, en som förstår vad en skoltrött moi behöver. Och vad är det? Jo en lååååång weekend i Barcelona!!! Hur kom han på det? Jo jag tjatade om att jag aldrig kommer utanför kalla Sverige. (Jag vet att det är ett underbart land, men vad är grejen med snön som kom varje gång man trodde att våren var här??) Så han läste mina tankar kan man säga eller snarare mellan raderna kanske och bjöd med mig på en resa.

I morgon klockan tolv lyfter planet mot solen (våren i alla fall) och en massa cava, tapas och rödvin. Problemet är att jag äntligen börjat komma igång lite med min träning inför beachen 2009 vilket är jätte skönt. Men resan gör ju att det inte blir någon träning på ett par dagar. Vad mer som kanske kan störa planerna för miss beach 2009  är att detta lilla avbrottet kommer att beyder fyra dagars mat och cava orgie vilket kanske inte är det ultimata då man vill se kilona ramla av, inte hitta tillbaka.

Men så kom jag på det,  ja kan ju gå till gymmet i dag när de öppnar så får jag i alla fall tränat tre dagar denna veckan. Sagt och gjort. 07.15 skulle BP på 30 min börja och jag tänkte att jag springer lite innan och kör två ordentliga övningar. En för korsryggen och för utsidan av lår innan passet så jag är säker på att jag får tränat lite i alla fall.
Passet sedan tänkte jag att det var nog som ett vanligt BP. Dvs man kan fuska lite så jag slipper ha en helt jävig träningsverk i helgen när jag skall springa runt i Barcelona. Tyvärr så visade det sig att när jag kom til passet så var jag den enda som var där. Det slutade med att jag fick vara med om 35 min ren tortyr med vad man skulle kunna kalla en egen PT (personlig torterare....?). Jag har aldrig haft på så mycket vikter, jag kunde inte fuska en enda rep då tränaren stod två meter från mig på sidan och skrek. - KOM IGEN NU DÅ!!! TA IIIIIII!!!  SVANKA!! ETT PAR TILL KLARAR DU!! i 35 min, hon började redan under uppvärmningen. Så nu sitter jag här, låren och armarna skakar och rumpan värker och jag vet att jag inte kommer kunna gå på ett par dagar.. Bra där Maria!!!

komplimangerna haglar

Satt häromveckan och pratade med killen.

- Shit det är tur att jag tycker att du är så snygg utan smink
- Vadådå?
- Jag menar det är ju en sån jävla skillnad

- Tack, eller nått....?

RSS 2.0