Oslo, ridläger och luder

Kände i dag att det var något som jag har försummat i mitt liv men kunde inte komma på vad, men så slog det mig, min blogg. Hela min sommar har gått i 100 så jag har nästan inte haft tid att sätta mig ner och skriva och de gångerna som jag har haft tid så har jag inte haft tillgång till dator/nät.. Så här kommer sommaren i korthet..

Sommaren har varit kanon, jag har jobbat för lite, festat för mycket och framför allt, träffat en toppen kille. Fast ingen vill ju höra om hur bra man har det så jag tror att vi lämnar det med attsäga atthan är fantastisk och jag är så glad och kär och.. Jag var kvar på samma jobb i Oslo som förra året. Jobbet i sig suger men mina kollegor är underbara (eller de flesta i alla fall). Det blev en hel del festande i alla fall och jag har träffat fantastiska människor fast det var faktiskt ganska skönt att lämna det.

Efter Oslo så blev det tre veckor som ledare på ridläger.. Första veckan var kanon, jag hade hand om familjelägret (eller rättare sagt jag hade hand om de vuxna, man sliter ju lite med barn men jag tog detta som ett bra lärtillfälle). Familjerna som kom den första veckan var ju grymma. Både barnen och föräldrarna diggade mig skarpt, mammorna predikade dagligen om hur bra hand  jag hade med barnen. Ganska kul att höra eftersom det var så långt från sanningen som man kunde komma, men jag var chef och ungarna löd allt jag sa så det var lugnt. Säger man att man är ridlärare så blir man ju helgonförklarad av barnen hi hi hi..

Efter en vecka så var saknaden efter killen enorm så då kom han på besök i den lilla hålan vi bodde i och vi tog in på stadshotellet, så då fick man vara hotell luder igen.. ( det innebäratt man får äran att glida förbi receptionen på morgonen ikläddgårdagens outfitt och ser ut som en flicka som har taxametern i trosorna och som tar betalt per timma....)

Vecka numer två så kom ungarna och föräldrarna från helvetet så den var mindre bra, bästa stunden på dagen var efter klockan fem när man slapp dem och hade tid att rida ut och pyssla i stallet med de andra "fröknarna" och slippa tänka på de andra. Men en vecka går ju fort så det var ingen jätte fara. Sista veckan så var det familjeläger och ganska soft, ett gäng tjejer som studerade till veterinärer varav två som knappt hade klappat en häst i sitt liv.. Men jag levde efter mottot "no mercy for the weak" och piskade runt dem =) Efter tre dagar så hoppade mina elever i galopp på stora hästar..

Sista dagarna på sommarlovet tillbringades i Götet med killen, det blev nästan som en vardag. Tvingade tom med honom på en liten tur till föräldrarna innan vi åkte.. På söndagen så lurade jag med honom till staden som gud glömde. Det var ju dags för honom att se gettot, han blev dock inte så chockad som jag hade hoppats.. Han ärnog lite tuffare än vad jag trodde..

Men nu sitter jag här i alla fall, kvar i staden där ingen vill vara och saknar kilen som är nere  Italien och jag får inte se honom på minst en vecka... S åkte precis, hon var här och planerade överraskningen för brudarna som fyllt år på lördag och mötet som vi skall ha i morgon. Vi lagade middag och drack vin så så illa är det inte med mig. På lördag blir det party, skall bli kul att festa med klassen igen..


RSS 2.0