Röjde vinden och minns min barndom. My gaaad, fanns det inga speglar på den tiden?

Shit vad jag ha vart effektiv denna helgen.. Nu är 9 flyttkartonger packade och man kan äntligen börja se på hemmet att det börjar bli mindre grejer. Var uppe på vinden igår och rensade och tog kort på mitt "extra" möblemang som jag har, jag menar ifall detta skulle gå sönder som jag har nu så att jag kunde lägga ut det på blocket.. Innan jag gick upp på vinden tillbringade jag ett par minuter med att peppa mig själv till att vara tuff nu, no mercy. Släng ALLT som du inte tror att du kommer att sakna, resultatet? Min barndom reducerades från 8 fulla flyttkartonger till två halvfulla.. Hittade en massa gamla kort där uppe från min barn och ungdom, plus en massa gamla dagböcker etc. Gud vad kul det var att läsa. Det här med monogami och evig kärlek var tydligen inte så viktigt då man var 14. Citat ur en dagbok/kalender

"Jag råkade strula med J i dag, inte bra, tänk om X skulle få reda på det" 

/.../ en vecka senare 
"Det tog slut mellan J och X nu på morgonen för tredje gången på kvällen blev J tillsammans med C"

och så fortsatte det.... J var min bästa vän (den sommaren) och Cassanovan på skolan som alltid ställde upp på de stackars flickorna som behövde en famn att tröstas i.

Bästa kommentaren den sommaren var dock min egen.

" jag gjorde slut med Thomas i dag, vi har ändå vart tillsammans i tre veckor, men jag känner inte att jag är kär i honom längre".  

Väldigt intressant för en vecka tidigare kunde man läsa, 
"jag är så kär!!! Thomas är det bästa som hänt mig, han är snygg, sexig, smart (? ?? efter vad jag minns så var det snarare så att ljuset stod på men ingen var hemma) och så vuxen (jag var 15 och han 21 med egen lägenhet och BIL, och han hade en vattensäng, bara det var ju bara så coolt..) Det känns bara så bra, vi kommer vara ihop för alltid".

Vad skall man säga, man var lite ombytlig på den tiden. 

Hittade även lite nya kort från min fagra ungdom. Första bilderna var man 15-16, klädd som en glädjeflicka från något öststatsland med en matchande sminkning. Det var mycket vit ögonskugga, korta kjolar (!!! att man kunde med) och genomskinliga spetstoppar (???). Varför var det ingen som stoppade mig??

Sedan kommer London tiden då man levde på skräpmat och sprit och därför såg ut som en boll med snaggat gult (egenblonderat) hår, säckiga kläder och piercingar i hela ansiktet (och på kroppen). 

Kan bara säga att ett par bilder kommer ingen levande skäl att få se..



SPA-time

Berättade jag Honey och jag skall på SPA nästa helg? Klockan elva nästa lördag rullar vi in på SPA anläggningen och skall relaxa i deras relaxavdelning, bada bubbelpool, zippa på cava och ha det gött. Klockan två är det behandlingsdags, då skall vi upp på varsin bänk för lite go massage (Honey skall få en "turkisk behandling = tortyr") och jag skall få härlig massage, efter det är det slappa tid på rummet eller i poolen till klockan sex då jag skal ha ny behandling, en ansiktsbehandling. Efter det så är det trerätters-middag och massa vin innan vi skall tillbaka till rummet. 

Längtar så till onsdag när jag får träffa Honey igen. Han har vart i Barca och jobbat i tre veckor och jag, jag har haft en lång vecka med uppsatsskrivande, vi behöver detta. SPA är precis vad vi behöver, att få vara ensamma en helg och bara ta hand om oss =) 

Jag har sagt det förr. Livet som student är hårt!!

En vilja av stål? Jag? Japp!

Kom upp för trappan igår och på dörren hänger det ett blomsterbud. Öppnar och det är Honey som har skickat rosor från Barca. Har inte sett honom på tre veckor, undra om han ser likadan ut.. "Problemet" var bara att i blomsterbudet låg det praliner i en liten ask, men jag FÅR INTE äta godis på fredagar ( eller lördagar), det är ju dags snart om man säger så. Så det slutade med att jag satt på soffan och försökte komma på olika anledningar till varför jag skulle får smaka på chokladen igår. Klockan nio somnade jag av ren utmattning efter all planering. Vaknade i morse, sjukt nöjd över att jag lyckades låta bli godiset.. 

RSS 2.0