bakis + buss = en ortroligt dålig kombination

oj oj oj så omotiverad man kan vara, skall egentligen fortsätta med resultatet på min uppsats men det går sådär. Jag kan säga att jag fortfarande inte är helt ok efter helgens 30-års kalas. 

Gårdagen var en mardröm som innefattade en fyra timmars bussresa där jag tvingades att tänka på annat för att inte kräkas. De säger ju att man skall sitta längst fram i bussen om man är åksjuk. Det borde ju gälla om man är bakis med. Men tydligen inte, det var inte bra för min nerver att behöva se hur vår (inhyrda) busschaufför använde sig av sin buss som en murbräcka för att ta sig fram på avstängda vägar. Han hade inga planer på att stanna för att hans fil blockerades av en arbetande bil utan han valde att byta fil och trycka sig in mellan de andra bilarna, (sedan var det deras problem om det skedde med eller utan skador på de andra bilarna), han hade chicken race med en kille i en mötande bil mot och över ett farthinder. Det var bara plats för en att köra över år gången, problemet var att vare sig chauffören eller killen hade tänkt stanna och vänta så de körde samtidigt. Det var ungefär här jag höll på att dö av en hjärtinfarkt. Mina ben skakade när jag kravlade av bussen. Klockan halv sju var jag hemma, vid halv nio sov jag som ett barn på soffan, helt utmattad. Jg kan säga att jag har haft bättre dagar, helt säkert, jag skojar inte!

ännu en borde kontra gjorde dag, börjar bli ett par av dem nu...

Jag hade planerat bästa kvällen, först skulle jag komma hem och börja plocka lite. Efter ca en timme så skulle jag ner i tvättstugan så jag kunde få lite rena (och fina) underkläder (och vanliga fina kläder) med mig hem till helgen då ytterligare en av mina vänner passerar det magiska trettiostrecket och skall fira detta. 

Killen har rymt till Barcelona i tre veckor utan mig för att jobba (hoppas det regnar hela tiden och är kallt) så detta med fina underkläder kanske inte är så viktigt, men det känns bra att veta att man har fina underkläder. I alla fall så var planen att jag skulle gå och springa lite (med pensionärerna) i "motionsrummet" mens maskinen var på. Jag skulle avsluta träningen lagom tills att tvätten var klar (jag hade "råkat" ta alla fyra maskinerna så det skulle räcka med en runda. Då skulle jag slänga in allt i torktumlaren och sedan gå upp till lägenheten och fortsätta min storstädning i två timmar innan jag snabbade mig ner för att hämta tvätten innan jag landade i soffan framför Greys.

Så vad hände?
* Plocka lite. check.
* Slänga in fyra maskiner. check.
* springa lite. check.
* in med kläderna i torktumlaren. check.

Sedan sket det sig när jag fick hällt upp ett glas vin och fastnade framför Anna Skipper. Så nu är lägenheten smutsig (fortfarande) och tvätten kvar i torktumlaren tills i morgon bitti. Jag är sjuuuuuukt mörkrädd och kommer knappast gå ut i kväll för att hämta den, jag bor ju trots alt i gettot, då skall man inte vara ute efter mörkrets inbrott, det vet ju alla.... (hoppas ingen har tvättid och är i tid klockan sex i morgon bitti). Så jag återgår till mitt vin med gott samvete. Man kan ju inte riskera livet för lite tvätt heller!

Ooooh lord, jag är så produktiv..

  • Lägenheten såld
  • Första flyttlådan packad
  • skåpen är tömda på skräp (hur mycket skit kan en människa spara på egentligen???)
  • Sommarjobb fixat i Göteborg
  • Bredbandet är flyttat
  • Strömmen är uppsagd

Shit jag är ju riktigt produktiv... Hade det inte vart för att jag var tvungen att gå i skolan på dagarna och åker hem på 30-årsfester på helgerna så hade ju detta gått som på en dans. Festerna är dock otroooooligt frivilliga.... Men jag menar hade det vart så så kanske jag skulle ha hunnit bli klar till den 6e juni.. 

Nu är det bara vinden kvar där jag har ett litet extra möblemang i helt andra färger än det jag har nu. Jag menar en tjej kan ju tröttna och måste då få chansen att byta ut hemmet, eller sälja allt på blocket. Med tanke på det utrymme dit jag flyttar så lutar det nog åt blocket.. Och min soffa om jag älskar och har haft i tre år, vi som gått igenom så mycket, den åker ut på blocket den med. Lite ironi dock, jag tjatade på min honey i åtta månader att han skulle köpa ny soffa, Och tre veckor efter att han fick hem sin nya soffa bestämde jag mig för att flytta in.. Så mycket för det tjötet..

Såld!! eller kanske inte...

Panik!!! Jag vet inte alls vad jag skall göra, jag har en lägenhet som jag skall sälja, jag har två visningar, en på lördag och en nästa onsdag. Mäklaren hade en lite visning i går för ett par och nu har de gett ett bud som är lite över mitt utgångsbud och tar den om jag släpper den nu utan att ha haft visning på den. 

Fördelar:
1. Slippa fler visningar
2. Veta att jag får sålt den
3. Slippa ångesten

Nackdelar
1. Kan få mer pengar 
2. Visningar är inte så jobbiga
3. ?

FAN!!!!! Hur kan folk med?? Kräva sådana beslut av mig, innan lunch, efter att ha vart ledig så länge??? Jag har nu 45 min på mig att bestämma mig om jag skall vara girig eller ej. Måste fundera..

prenup

Jag skall bli sambo. 

Mäklaren var här i dag för att värdera lägenheten (efter att jag hade städat varje kväll fram till midnatt till grannarnas stoooora lycka). Så jag skall med andra ord sälja mitt hem, och nästan alla mina möbler för att flytta in till killen som redan har en uppsättning med möbler vilket han (och lite jag) tycker räcker. 

Men så funderade jag lite grann häromdagen och kom fram till att lite kunde jag ju ta med mig, så jag ringer killen..

Jag - du jag tänkte lite och kom på att mitt skrivbord kan jag ju ta med, och bokhyllan, och ja just det ja köksmöblerna, dina är ju inte så snygga.
Kilen- jooooo, det kan du ju, men......
Jag - du, om det är så att du tycker att detta är en dålig idé att vi skall bli sambos så är nu en jätte bra tidpunkt att säga det, innan jag säljer allt.
Killen - nej det är inte det, jag vill absolut att du skall flytta in.
Jag - men vad är det då?
Killen - Det är bara det att tanken på att dina möbler skall komma att ta över i mitt hem känns lite konstigt.
Jag- Hmmm, med den inställningen så kommer detta gå helt lysande.

Nytt telefonsamtal i dag från killen när jag står på Willys
Killen- Jo just det ja, jag kom på en grej. Du kan skriva på lite grejer va, innan du flyttar in menar jag
Jag - vaddå?
Killen - Ja men du vet, sådant där samboavtal du vet, så att du inte får min lägenhet om det tar slut. Jag är inte dum sörru, jag kan sambolagen.

Fan, där rök den chansen till den lägenheten.. Vad kommer nu nästa grej att vara? 

Framtidscenariet
Iklädd vit klänning inför prellen sliter killen upp ett papper
Killen - Jo jag tänkte att du skulle kanske kunna sätta en liten kråka bara på den streckade linjen innan vi börjar lova en massa konstiga 
- NOOOOOO!!


RSS 2.0