Make my day punk!!

Vi var och sköt pistol i går, jag och S. Allt var noga övervakat av K som även var den som satt inne mend pistolerna och licensen. Det var såååå kul. Känslan av att få hålla en riktig, laddad pistol var helt otrolig, speciellt när man kunde ana vad den skulle kunna vara kapabel till att göra för skada i fel händer. Först fick vi skjuta en lite större pistol, med 22 mm patroner. Sedan fick vi byta över till den riktiga pistolen. En Glock 17, laddad med 9 mm k-pist kulor... Jag och S var närmast i extas efter att ha skjutit de första skotten.. Oj oj oj, det kändes i hela kroppen när det smällde till.. Två timmar senare var vi klara och såg ut som två barn på julafton med leenden från öra till öra, speciellt när vi fick latja lite med pistolerna framför kameran..

Killen mötte sedan upp mig i stan och vi åkte och handlade mat till kvällen. man var helt stelfrusen efter att ha varit på skjutbanan  så medans jag lagade min grymma köttfärssås tappade killen upp ett bad och servade mig med ett välbehövt glas med rödvin innan jag gled ner  badet. Kvällen tillbringades sedan ihoptrasslade på soffan med mer vin och bara njöt av att vara i hans armar. Måste fortfarande ibland nypa mig i armen för attt se att jag verkligen är vaken. Trodde aldrig att jag skulle hitta en så grym underbar kille..

just nu ligger jag utslagen i hans säng och väntar på att det skall sluta regna så jag och monstret kan ta oss ner på stan och möta upp honom för lite shopping och en fika.. I kväll blir det desperate houswifes kväll hos S&M med en massa godis och skvaller (och Mr A som tuppen i hönshuset). Insåg att det börjar bli dags att komma ur denna lägenheten och bort från killen för ett par timmar, ( det är ju ett helt företag när man bara vill vara hos honom). Men det skall bli kul att träffa brudarna igen. det var allt för länge sedan..

Och så överlevde man den helgen

Jag överlevde helgen, och inte bara det, jag hade ganska kul på köpet. Fredagen fyllde killen år. Jag hade bokat in ett par timmar på C´s salong där han fick en ansiktsbehandling och jag massage, meningen var att vi skulle ha dubbla behandlingar men eftersom killen valde just denna veckan att gadda sig på så gick massagen bort för hans del.. Efter behandlingarna slappade vi i relaxavdelningen, iklädda badrockar och tofflor satt vi där inne och sippade champagne. På kvällen blev det middag och mer champagne och sedan en fylla med hans närmsta kompisar som ordnat långbord.

Vaknade på lördagen och mådde rent ut sagt skit, tog en promenad ner på stan, tog ca 20 minuter, åt brunch på någon restaurang vid korsvägen innan vi tog bussen (??) hem, det var ju en pärs att gå så långt bakis.. Sedan var det dags för helgens stora händelse. Killens mormor Doris fyllde 90 och jag fick äran att följa med och träffa hela hans familj, med systrar och allt... (jag hade ju inte direkt settt fram emot detta utan hade i stället filat på en del "hur-skall-jag-komma-bort-från-detta-planer"). Men jag måste säga att det gick väldigt smärtfritt. Han hade en klockren familj som gärna slängde ur sig lite råa kommentarer till varandra. Efteråt var det inplanerat en stadig fylla som belöning för kvällen. Jag kan dock erkänna att man var lite rund under fötterna när man åkte från middagen redan, jag och killen hade fått det hedersfyllda jobbet att ta hand om avecen. Så vi hälde sprit för kung och fosterland. Men tom tant Doris fick i sig sin "lilla" (ca 8cl) virrepinne efter tårtan.. (vi andra fick två för att jämna ut oddsen lite..) Så nu har jag klarat av både killens födelsedag och släkt medans han har allt det roliga kvar, jag fyller om en månad och jag har tre bröder som jag vet är väldigt sugna på att få grilla honom ett par timmar..

Söndagen, låg i sängen till 4 och sedan var vi ute hos föräldrarna och hämtade upp det lilla monstret som nu ligger i sängen med mig. Tänkte vara lite smart i morse när jag insåg att det kunde nog bli regn i dag, så jag tog mig ur sängen vid nio för att hinna ta en promenad innan ovädret. Iklädd mina nya lårhöga lackstövlar, ett par jeans, en hoody och killens tunna kraft jacka kom jag ner på slingan i skogen. Jag tror att vi hann 10m innan himlen öppnade sig och det började ösregna. När vi kommit halvvägs och var helt genomsura började det hagla. Det var hagel stora som ärtor som vräkte ner. 5 Min efter att vi kommit innanför dörren sken solen igen från en blå himmel....

I kväll har jag och S en date med pang-pang-killen på skjutbanan. Har ju lekt pang-pang med bröderna som barn men detta blir ju att ta det till en helt ny nivå. Kan bara tänka mig hur et kommer att kännas att få stå med pistolen i handen och trycka på avtryckaren, aaaahh det skall bli så kul!!! Synd bara att inte Mr amazing kunde följa med, Men vi kan ju ta lite bilder så han får se exakt hur kul det var....


min PJ-dag

Ibland funderar jag på hur lat man kan vara på en söndag utan att skämmas, idag kan tänkas vara en sådann dag då man borde överväga om man kanske nått den gränsen.

Vaknade klockan halv åtta i morse, tittade på klockan, kom på att det var söndag och somnade om. Vaknade sedan vid tio. Gick upp och hämtade frukost och min fantastiska bok av Anthony Giddens (han var en trött gammal stofil som troligtvis rökt lite brajja innan han skrev vad som skulle kunna klassas som en av de tråkigaste böckerna som någonsinn publicerats) och började läsa. Somnade efter en haltimmes läsande och vaknade vid tolv, gick då upp och hämtade datorn och kröp tillbaka i sängen. Kollade på en tråkig seg film i två timmar innan jag försökte mig på boken igen. Somnade med boken på magen och vaknade vid fem, lagade middag och nu ligger jag här i sängen igen och försöker läsa. Efter vad ni kan se så går det inte så bra eftersom jag just nu ligger och bloggar. Och allt detta har gjorts iklädd min pyjamas, nu är klockan halv sju så nu är det absolut ingen vits i att byta om, jag skall ju sova snart ändå..  Jag vet det är hemskt, men detta var min första slappardag på jätte länge.

Nej nu skall jag återgå till min bok, den skulle vara utläst i dag, eftersom det har tagit mig en heldag att läsa 70 sidor så borde jag nog sätta igång (boken är på 170) om jag skall bli klar. Eller så går jag ut och lägger mig på soffan och kollar på tv för att få lite miljöombyte och struntar i boken, har inte helt bestämt mig..

Mangel? vad är det?

Gled ner i tvättstugan innan, bakis som en örn, och skulle se till att få lite rena underkläder och lakan. De senaste två dagarna så har det varit de "inte fullt så fina trosorna" som har fått komma fram. Jag hade ju en lite illusion om att min troslåda var en aldrig-sinande-troslåda-fylld-med-fintrosor. Men det var ju fel.. Så det var bara att bita i det sura äpplet och gå ner samtidigt om man funderade på om de två stora glasen med single malt som slank ner igår på parmiddagen var så smarta nu i efterhand. Det var som sagt parmiddag, men eftersom min kille var på en båt någonstanns mellan Tyskland och Skåne så fick jag ha I som dejt i stället eftersom hon heller inte hade med sig någon man. Men fulla blev vi alla fall, det var vilttema på middagen så vi fick kantarellsoppa med renskav och hembakat bröd,och desserten bestod av glas med varma hjortron och som sagt var, whiskey!

Kom i alla fall ner till tvättstugan i morse ett par timmar försent. Andra gången som jag kom ner för att byta tvätt kommer det en man fram till mig.
-har du tänkt att mangla nu?
-????? tittar på mannen med frågande blick, va??
- Ja, jag såg att du tvättade lakan, skall du mangla dem nu eller skulle jag kunna få smita imellan och bara mangla lite snabbt?
- Jag manglar inte.
- Va?
- Jag manglar inte så du kan få använda den precis hur mycket du vill.
- Men?  
- Varsågod

Sedan gick jag och kvar stod mannen och tittade. Mangla? Jag? Tsss, aldrig!

Nu är det nog dags att gå ner och se hur det går för den lilla mannen...

Helt jävla slutkörd...

Vet ni hur mycket finnar och svarta äckliga porer man får av att:
1. Hångla för mycket
2. Svettas för mycket
3. Använda dåliga krämer
4. Ibland kanske glömma att tvätta av sig sminket

Jag ser hemsk ut runt munnen efter att ha tillbringat ca en vecka med killen så jag skyller det på hånglet. Förra veckan så var jag och hälsade på C på hennes salong där jag fick med mig en liten goodiebag med div produkter från den omtalade rosenserien. C är våran fantastiska vännina som har lösningen på de flesta problemen, allt från dålig hy till stel rygg (hon är massör och hudvårdsdam). Men jag behöver nog mer än ett par mirakelkrämer för att bli fin igen så i morgon är det jag som glider ner på salongen nere i stan. Klockan ett är det dags, då skall jag lägga mig på den härliga britsen och låta en vilt främmande dam rengöra, peela och lägga ansiktsmasker på min hud och framförallt klämma varenda liten vidrig pormask och början till finne i mitt ansikte. Så klockan två i morgon är det jag som seglar ut från salongen med rosiga kinder och en slät och fin persikohy.. Bye bye blackheads!!

Kom precis hem från ännu en fantastisk timme på kampsportscentret. Varpå bodypump igår där de hade ett nytt pass med fyra inte en utan fyra instruktörer som skrek på en? Vad är detta för fasoner?? Jag hade ju tänkt att jag skulle ta det lite lugnt eftersom jag hade kickboxning i dag men det gick ju inte med fyra hökar som bevakade ens minsta rörelse. -KOM IGEN NU DÅ, BARA 16 KVAR lät det varje gång när man slet som ett djur med vad man trodde var den sista repetitionen. Med blodsmak i munnen och svetten som rann längst med armar och ben trodde man att ens sista stund var kommen. Cykelturen hem efter passet var nästan en lättnad..

SÅ när jag staplade lite stelbent in på Kickboxningen i dag tänkte jag återigen att nu, nu tar jag det lite lugnt i dag. In kommer då våran tränare  - Jag tycker att vi kör lite fys i dag blandat med sparkar, låter det bra?? (Själv står hon då på mitten av salen med ett litet tidtagarur och skriker -KOM IGEN NU DÅ, SNABBARE, HÅRDARE, HÖGRE!!)Den lilla sadisten, jag vet att hon njuter av att plåga oss. 

Jag vet inte om det var någon som hörde mitt svaga kvidande efter nåd där inne. Men jag klarade mig igenom passet i alla fall. Efter träningen så var det bara en liten cykeltur på 3,5 km i uppförsbake kvar innan man var hemma. Men nu sitter jag här i alla fall vid min dator. Helt totalt jävla slutkörd. Fast man mår ju bra ändå lite, på något konstigt sätt. 

I morgon blir det lugnt, poweryoga klockan 08.30 och sedan har jag ju en fantastisk ansiktsbehandling att se fram emot och på kvällen blir det vin och middag med chicksen..


  

Klart att jag borde veta det

Att man måste ha 3G kort till min nya lilla svarta är tydligen något som vilken idiot som helst borde veta om, eller hur? Så det är ju självklart att luren inte fungerar med mitt gamla sim-kort. Inte enligt mig, men enligt killen från Siba som ringde upp mig i dag efter att jag ringdt dit och var lite upprörd igår kväll när min nya lilla precious vägrade att fungera. Så nu ligger den i kartongen igen färdigladdad och allt och jag kan inte göra någonting. Jag vill ju leka med min nya leksak ju, istället får jag se på den i två eller kanske tom tre dagar till innan mitt nya sim-kort kommer på posten. Rumpa!!

Min nya leksak och jobbiga tågresor

Skall egentligen plöja igenom en väldigt spännande bok med det väldigt spännande namnaet "Gränslöst arbete - socialpsykologiska perspektiv på det nya arbetslivet" låter inte det bara så spännade?? mmm kan inte bärga mig tills jag får slå mig ner i soffan och läsa (ut) den...

Jag skall bara betala alla räknigar, kolla fejjan och blogga lite först.. Hade ju med mig boken hem i helgen för att få läst lite men eftersom jag hade en sådann fantastisk helg som man bara kan ha när man är kär och i ett förhållande *hoppas Mr Amazing och S tar piken* så blev det ju inte så mycket läsning och det straffar sig ju nu.

Sedan är det ju ett litet problem till, jag har precis varit på posten (jag vet att den inte finns men alla förstår att jag menar godisbutiken runt hörnet som lämnar ut paket) och hämtat min nya leksak. Om två timmar och 45 min så är den färdigladdad. Det är självklart min nya lilla svart jag pratar om, en HTC touch diamond. Det skall tydligen vara über telefonen, telefonernas telefon etc som skall innehålla allt man kan tänkas behöva, tyvärr så kommer jag troligtvis aldrig att använda mer än 30% av dessa finesser, men nu finns de ju där ifall jag skulle vilja testa dem..  utseendet skall vi inte ens tala om, den är sååååå söt. Så svart, glansig och framförallt, knapplös, my precious.... =) Så nu vet jag vad jag skall göra när jag är klar med min tråkiga bok..

Något måste jag ha att trösta mig med när jag är "gräsänka".. Klockan fyra i morse ringde larmet på luren. Jag tror att jag vaknade fjärde gången den ringde när kille kröp upp intill mig och viskade att jag borde nog gå upp nu om jag skall hinna med tåget som går klockan 05.08.. Den enda tanken som jag kunde tänka då var vad jag skulle kunna hitta på för lögn för att få ligga kvar bredvid en sexig man i den varma goa sängen, bara ett par timmar till. Jag minns att jag tänkte att jag kunde säga att jag hört på radion att tåget var inställt eller att de precis ringt från SJ och sagt att tåget var överbokat men att det gick ett nytt om ett par timmar. I mitt huvud så lät det som en otroligt bra lögn så jag tog ett djupt andetag och skulle precis berätta för killen vilken (o)tur det var att just mitt tåg var inställt när jag insåg vilken otroligt dålig lögn det var helt plötsligt. Så det varbara att kravla sig upp. Hann faktiskt i tid till tåget. Första tåget var X2000, jag älskar att åka X2000. Det är som att sitta i en stor vagga, man kan ju inte annat än att somna, problemet var bara att jag hade bara 45 min ombord på detta underbara tåg innan jag skulle byta i nästa stad. Så jag fick i stället tillbringa tiden med att tvinga mig själv att vara vaken, trots att jag bara sovit 4 timmar. TORTYR!! Nästa tågresa varade 1 timme så det var bara att hålla sig vaken. Sista tåget var X2000 igen, fast nu hade jag baljat i mig två stooora koppar kaffe och en chokladbit. Hade dock helt glömt att jag bokat tyst avdelning (de är för det mesta barnfria, se tidigare inlägg om min enorma kärlek till oupfostrade barn) så jag plockade fram luren och började ringa, fast det lilla nöjet tog snabbt slut då jag såg blickarna från de andra 30 personerna i vagnen som inte hade glömt att de bokat tyst avdelning..

Så nu är man tillbaka i staden som gud glömde, killen åker till Tyskland i dag så honom lär jag inte se förrän nästa fredag då han fyller "nästan gubbe" och innan dess så har jag en fantastisk hemtenta att skriva som skall utgå från både den fantastiska bok som jag nu skall läsa, och den andra spännade boken jag skall läsa i morgon, Moderna samhällsteorier av Giddens.... Lucky me!!

parmiddagar och fjortishångel (och en liten fylla)

Ligger i killens säng och funderar på vad jag har att göra i morgon och om det är omflyttningsbart eller inte. Är ju inte det minsta sugen på att åka hem om man i stället kan tillbringa en extra kväll/natt i hans famn (han läser inte min blogg längre så jag kan skriva så). Det käns ju mycket bättre än att åka till min ensama lägenhet *smider planer*

Helgen var faktiskt riktigt bra, kanske lite för mycket möjliga framtidsscenarier för min smak dock. Fredagen började med öldrickning med chicksen på en soft uteservering. Vid tolvsnåret kom pojkvännen och hans gutta boys ner och hälsade på, lite lagom salongis märkte vi fyra nästan nyktra tjejer. Fast helt plötsligt stod de ett gäng små glas framför oss fina flickor, fyllda till bredden med det underbara men ack så djävulska innehållet av spiced och kahlua.. Två minuter senare så var det en ny runda men denna gången var det Rysslands nationaldryck som kom fram. Och det var denna blandningen som sedan tog en till en lite dimmigare värld. Men kul var det som alltid, det var ju ett väldigt skönt gäng som samlades Jag och S klarade för övrigt att charma till oss en dag på skjutbanan med en av killens kompisar som har medlemskap i en klubb och licens, så nu är det vi som skall ut och skjuta pistol =)

Lördagen så skulle vi vara hund- och husvakt för mina föräldrars hus och djur. Men eftersom det blev lite mer än planerat på fredagen så var ingen av oss kördugliga så tididgt på lördagen som vi egentligen planerat, så det slutade med att föräldrarna kom och lämnade de små monstrena i killens lägenhet klockan halv nio så då var det slut på lugnet. Kan inte direkt säga att killen gillade mammas små odågor utan han spottade och fräste mest över de små ouppfostrade små liven. Vi är ju vana vid mitt lilla monster som lyder minsta fingerknäpp, och så kommer det två andra odjur som inte lyder någonting. 

Vid ett så var vi kördugliga så då lastade vi in djuren i bilen och begav oss till mina föräldrars hus. Kan säga att den bilen var inte så fräsch när vi kom fram, fönstrena var dränkta med dreggel och sätena täckta med hundhår.. Killen var inte så glad. På kvällen blev det parmiddag med grillning, L&S var här, vi drack vin och åt (jag var kock kvällen till ära, och killen var värd?) och middagen avslutades i vardagsrummet framför en öppen brasa där vi alla fyra somnade utspridda i soffor och fotöljer, och vaknade runt två.

På söndagen vaknade vi till ett strålande solsken så vi gjorde som sig bör en söndag som den. Vi släppte ut hundarna i trädgården innan vi låste in oss i sovrummet, drog ner rullgardinen och satte på en film, Och voila, när vi sedan fyra timmar senare ansåg att det var dags att gå upp så var solen borta och det var kallt, grått och ruggigt ute igen. En perfekt bakissöndag mao..

På kvällen sedan så tog killen mig på middag på kvarterskrogen där han bor. En väldigt fräsch krog med helt himelska spareribbs som svaldes ner med ett par kalla. Sedan åkte vi ner till biografen där vi sedan satt i biomörkret och snaskade godis och hånglade som två fjortonåringar till den nya Batmanfilmen i två timmar. vilken grym söndag det blev =).

Men nu ligger jag här i killens säng och funderar på om jag kan stanna en dag till, för har vi otur så tar det nästan två veckor tills vi ses igen och är det något som jag avskyr så är det att vänta, den som väntar på något gott väntar ju alltid för länge.....

men jag skulle ju på ridläger ju..

Så har man bestämt sig, det var det svåraste beslutet jag fattat på många år men jag tror att det är det rätta. Jag skall sälja mitt lilla monster

Hur kan man göra annat än att älska ett så vackert ansikte?? =)

Jag har hittat den perfekta familjen till honom, det vet jag. Jag får veta på måndag i fall de skall ta honom..

Killen var här i går kväll. Han hade nog väntat sig en god middag och sedan en mysig kväll i soffan med lite vin efter att ha kört ca 80 mil på en dag. I stället så slutade kvällen med att han fick trösta sin gråtande flickvän i ett par timmar, förstår inte hur jag skall klara att sälja min lilla bebis =(  På natten var det han, jag och monstret som låg och sov i sängen ( i mina nya satinlakan som jag lovade att aldrig en hund skulle få vistas i, men nu var det anorlunda) där jag och monstret snarkade i kapp.

Jag tror att jag nog får  ta igen den missade kvällen med killen i morgon kväll när vi är ensamma hemma hos honom innan vi skall ut. Han har slängt ut sin inneboende och monstret är hemma hos mina föräldrar. Det är tur att jag har en så grym pojkvän som står ut..

Helgen som egentligen skulle ha tillbringats på ridlägret där jag var i sommras förövrigt då vi skulle ha en liten reunion med tjejerna. Detta skulle  innebära att vi skulle jobba i stallet och ut och rida på dagarna och sedan skulle vi dricka "hallonsaft" (som vi kallade det i sommras framför barnen) på kvällarna. Men det var innan pappa ringde och frågade om jag kunde tänka mig att passa huset och hundarna i helgen. Skulle precis säga nej när han flikade in,
- ja som tack menar jag, för det året som vi passat monstret åt dig
Vad svarar man på den?? För om man inte vill riskera att bli arvlös och bli kallad otacksam snorunge resten av året så var det bara att bita ihop och svara;
-självklart kan jag göra det. Inget annat jag kan göra??

Så nu är det jag som packar ner vattenpistolen inför helgen hemma. Det är nämligen det enda sättet som man kan få tyst på de två ylande odjuren som mamma och pappa har hemma. Odjuren är två cockerspanielhundar, den ena på två år och den andra på fem år. Problemet med dessa två är:
1.)  de lyder inte (funderar på om det faktiskt kan vara så att de har blivit så feta att fettet har samlats i öronen på dem och gjort dem döva) det enda som de hör är alla ljud som innefattar mat.
2.) de har separationsångest från mina föräldrar,
Så från den stunden som mor och far lämnar huset tills att de kommer tillbaka så ylar dom konstant. Det spelar ingen roll hur mycket man skriker, om man låser in dem eller om man ignorerar dem, ylar (skriker) gör dem i alla fall och det är här vattenpistolen kommer till användning. Har man den så är det bara att ligga i soffan och varje gång det kommer minsta lilla ljud från dem så är det bara att pricka på nosen och skjuta...

Jag bjöd över L&S på grillning på lördag kväll i huset så att killen inte blir tokig av att lyssna på odjuren..

Nu var det bara det här med packningen som jag måste göra i kväll, skall bara lägga mig en liten stund på soffan och vila lite så fixar jag det om sådär 10min (eller snarare 5 timmar) I morgon blir det galej av rang med chicksen hemma...


kickboxning is da shit!

I går så kom jag på att jag skulle lägga mina sista surt förvärvade kronor på att göra akrylnaglar, det är ju så fint och efter att två av brudarna i gänget hade gjort sina i helgen så hade jag bestämt mig för att skaffa detsamma. Eller ja, fram tills i dag när jag råkade pratade med en classmate som förklarade att nyintaget på kickboxningen började i dag, och det kostar lika mycket för en hel termin som ett sett nya naglar...
 
Jag råkar ju vara en sådann tjej som älskar att slåss (jag vet, det är en av mina mer feminina sidor som jag verkligen är stolt över.......) och tyckeratt alla tjejer borde lära sig någon form av självförsvar. Inte bara det, känslan av att få slå, eller ännu hellre sparka till en mits allt vad man orkar är ju bara så skön.

Så det blev inga naglar, istället blev det en timmas tortyr på fightcentret, efter 10 minuter rann det svett från mina händer och efter 30 minuter så började smaken av blod komma i munnen. Jag bröt en nagel, svettades som rackarns och var helt död när jag cyklade hem, men fy f-n vad kul det var. Så nu blir det till att slåss två dagar i veckan. I gruppen fanns det tom en  tjej som har tränat jujitsu (eller hur det nu stavas) innan och som gillade att ta i lite och framförallt tålde lite, så hon skall bli min nya sparringskompis..

Jag återkommer med nya detaljer, tex när jag skadat mig lite eller råkat skada någon annan...


Mer SPA och mindre släktmiddagar om jag får be.

Helgen med tjejerna blev väldigt lyckad. Vi börjad dagen med att själva lägga in oss på salongen jag och S. Pedikyr var underbart efter en sommar som servetris så nu har man barnfötter igen =)

Klockan kvart i ett hämtade vi tjejerna, klädde ut dem i fula kläder och ledde bort dem till salongen, vi hade ordnat en behandling åt dem, men eftersom csn precis ramlat in så valde dom att gå lite "wild an crazy" i salongen och spräckte därmed vårt tidsschema.. Efter att vi hämtat dem och lett upp dem till I´s lägenhet som dagen till ära förvandlats till ett hemma SPA. Där fick de bubbel, avslappningsmusik och en jätte korg med saker man behöver för en SPA dag. Medans brudarna peelade, rakade och scrubbade så stod jag och S i hennes kök och lagade mat (och pimplade bubbel som en äkta kock gör). Scampi till förrätt, helstekt fläskfile med pomme Anna och kantarellsås till varmrätt och pannacotta till dessert. Till detta serverades en obsen mängd med vin så det var ett  gäng smått berusade tjejer som tog emot killarna lite senare. Men som tur var så var det ett par kameror som florerade på festen så det blev många fina bilder =) det blev i alla fall en grymt bra dag. Och natten avslutades på soffan hemma hos S. En mindre bra söndag blev det dock, fyra trötta tjejer avnjöt en kulinarisk måltid på, just det, Burger King. Gött!!!

Killen ringde innan och berättade att jag skall med på 90 års kalas om tre veckor, hos hans mormor!!! Hela hans släkt kommer att vara där, inklusive hans systraroch deras resp.. Då är ju frågan vad jag har gjort för att förtjäna detta? DEt var det bästa med att vara singel och eventuellt lite lös på foten, man slapp träffa familjerna.. Funderar på om jag eventuellt borde bryta foten, få ett epilepsianfall eller kanske föreslå ett litet "uppehåll" kvällen innan (och sedan skylla på att jag var full två dagar senare och inte vid mina sinnes fulla), eller så kan jag låtsas glömma av hela festen, eller kanske hamna i fyllecellen, eller råka åka till Thailand den helgen, eller så kan jag bara vara den stora människan och bita i det sura äpplet och åka dit och hoppas på att det finns nog med alkohol. Kan dock bli lite jobbigt att möta dem igen om jag klarar att supa ner mig första gången.. Han sa iofs att jag fick ta med mig Monstret, brukar ju få ett par extra poäng för honom, den fula lilla grisen..Fast är det någon annan som har en ba ide hur jag skall komma ifrån det annars så får ni gärna kläcka ur er den nu, please!! Jag känner iofs en förkylning komma krypande, men att den skall hålla i sig fyra veckor är nog bara rent önsketänkande....




RSS 2.0