Snart barnkär

Har börjat mitt nya sunda liv, tre veckor på ett ridläger ute i skogen. MED en massa barn, tänkte komma över ett par små fobier i mitt liv. Barn är en av dem men jag tycker att det går ganska bra faktiskt =) Jag råkade tyvärr fnittra lite tyst när en tjej sitter på en skenande skettis och skriker innan hon landar med ansiktet före i sågspånet... Dåligt jag vet men det tar ett tag att lära sig.. Det kommer en ny dag i morgon med en massa nya möjligheter att lära sig.

Mysteryman hörde av sig i dag igen, frågade hur det var och om vi skulle träffas snart. Jag har ju inte hört av honom på nett tag så jag har ju glömt att berätta om killen, men nu fick jag tummen ur och berättade. Tyckte att han tog det bra men avslutade med att "jag vet att du inte är en lika dålig människa som mig, men om lusten trycker på så vet du vart jag finns.. kommer ju att sakna dig" Men nu är han borta ur bilden..

Saknar killen som rackarns, men han kanske kommer till helgen och tar in på hotell i grannbyn. Längtar så..


Så det kan gå..

Killen var här i veckan. Han kom i måndags kväll och stannade tills i dag, jag lämnade av honom på stationen på väg till jobbet. Vi har legat inne i tre dagar nästan, med två pauser för att gå ut och äta, men bortsett från det så har vi legat inne, och det har varit tre fantastiska dagar. synd bara att det tog slut så snabbt, men nu har jag bara två dagar kvar på jobbet här och sedan två dagar med fest innan jag flyttar hem. Vet inte helt vad jag ser fram emot mest, men jag vet vad jag är glad över att slippa. Att jobba på krogen och passa upp idioter.

Hade ett långbord med 11 kostym gubbar från olika delar av världen. Vidrigast var svensken som kallade mig älskling och beställde av mina bröst, drygast var Amerikanaren som trodde att han var kung på viner för att han troligtvis åkt på någon busstur till Italien med sin trötta frugan för att komma bort innan barnen kom och där fick lära sig svåra namn som Amarone, Valpolicella och Barbaresco men som inte har en aning om vad skillnaden mellan de är är. I dag skulle han vara big spender och beställde en dubbel magnum flaska med Barbaresco för 1390 kronor. Det blir knappt 350/flaska = billigt vin. Men det såg kanske bra ut inför gubbarna som verkade väldigt impade av hans kunskaper..

Industri semestern är en fantastisk tid, det är då alla underbara turisterna kommer och frågar om det ingår kaffe till maten om man beställer dessert för de har inte råd med bägge delarna. Men gå på en billigare restaurang i stället då så kan du kanske tom kan gå lite wild and crazy och beställa en baileys till kaffet..

Men det går bra för jag jag är kär =)

galen helg hemma

Var hemma i götet i två dagar nu. Planen var att på onsdagen så skulle jag åka ner direkt efter jobbet och åka hem till killen för en skön kväll i hans soffa med vin och chill. Men som vanligt så blev det inte som planerat. Pratade med M på väg ner och det visade sig att de skulle ut och ta ett par öl med killens kompisar. detta lät ju som en kanon ide, en kväll med killen, S&M och deras kompisar.. Kvällen var kanon och klockan tre svepte jag min sista GT i baren eftersom jag precis hade insett att jag inte hade något mer att tillföra denna kvällen. Killen måste ha varit nöjd när han stoppade in sin fulla tjej i en taxi och åkte hem. han var dock nästan på samma stadie så det var nog inte så illa..

Morgonen efter så vaknade vi upp sent och insåg att vi måste nog tll stranden.. Det visade sig dock att det skulle bli en tur ut med killens kompis båt. Dagen var helt fantastisk, vi åkte först ut till en ö och solade lite, men när molnen kom så smet vi in till Styrsö och tog en öl. Det var längesedan jag skrattade så mycket. Det visade sig nämnligen att killens kompisar var grymt roliga. S var även med ute och jag måste säga att jag var överraskad av att se den sidan av henne som hon har runt grabbarn, men bara positivt överraskad =) På kvällen blev det en tur hem till föräldrarna på middag eftersom äldsta lillebrodern var på besök hemma med sin flickvän och äldsta brodern med sin. Jag försökte lite halvhjärtat att få med mig killen ut men där var det tvärstopp. Synd eftersom bröderna hade sett fram emot att få grilla honom lite =) Sedan var det dags att dra tillbaka till stan och festa med killen och hans grabbar och mina tjejer. det blev en grym helkväll. Tappade bort killen tyvärr eftersom min lur låg i hans byxor. Var på ett tacky ställe och blev väldigt förvånad då jag hittade Mr Body där iklädd vakt-kläder, men detr var kul att se honom igen, var allt för länge sedan. Det var meningen att killen skulle komma bort, men de kom aldrig så vi smet vidare. Sista stoppet blev killens gamla jobbb där det blev efterfest innan man ramlade hem vid fem. Och so vanligt somnade jag som en stock bredvid honom.

Men nu sitter jag ensam i lägenheten här i Oslo, sambon är på semester och killen kvar hemma i Götet. Måste säga att det är väldigt tomt här, hade gärna haft killen i min säng nu. men det får vänta ett par dagar.

mys helgen

Killen var här i helgen tillsammans med L&S. Killen kom upp lite tidigare i fredags så vi kunde ta igen lite missad tid bara vi två och vid halv tio på kvällen dök L&S upp. Vi hade ett hus att passa i helgen och eftersom det var kanon väder i fredags så blev det grillning ute på kvällen med en massa vin. Somnade som en stock den natten i armarna på killen, vet inte vad det är men jag sover som en stock tillsammans med honom, det har jag gjort sedan första natten som vi sov tillsammans. Känner mig otroligt trygg där. På lördagen så fick jag upp döingarna ur sängen vid klockan elva, och lyckades packa in dem i bilen efter frukosten ner till bryggan och därifrån tog vi båten ut till en av öarna. Det var jätte skönt då vi kom men vi hann med både regn och moln på de timmarna vi låg där och då vi satt på båten på väg tillbaka så brakade hela helvetet löst med både regn, och åska och blixtrar, dyngsura sprang vi in på köpcentret och handlade torra kläder innan vi smet in på en ny Italiensk restaurang och åt musslor, sååå gott =) Utgång på kvällen och soffan dagen efter. L&S åkte hem på söndagen redan vid sex, hade varit kul mom de kunnat stanna en vecka, men killen var kvar och det var verkligen skönt att bara få slappa med honom på en soffa, dricka vin, kramas och prata.

Jobbet i dag var sjukt segt men jag överlevde och nu sitter jag här och längtar till Onsdagen då jag skall hem till Götet och mysa =)

RSS 2.0