ofrivilliga dopp och lite, fast bara lite, gnäll om snön

Vad jag kan göra:
Blogga en sida till om den förbannade snön, gnälla över att det numera inte bara är snö ute som det varit de senaste dagarna utan att det även är kallt som rackarns ute.

Eller så kan jag:
Berätta om hur lycklig jag är för min bror som just nu befinner sig i Argentina på sin livs resa genom Mexico, Brazilien etc, där han reser runt och träffar en massa kul folk, utforskar och bara lever livet. Jag kan lova att det inte finns en massa snö där i April.

Eller så kan jag berätta om hur glad jag är för Å som numera befinner sig i Italien (fantastiskt land) där det tydligen var 20 grader varmt i går så hon skulle ta sig ner till stranden och sola. Detta var ju möjligt eftersom att det heller inte där fanns någon j-a snö.

Eller så kan jag berätta om hur nöjd jag var när jag var ute och pulsade runt i snön i skogen innan. Solen sken så det var ca 15 grader i solen medans i skuggan var det snarare minus 5. Så det var bara att välja mellan att koka eller frysa. Var ute med en annan kille och hans hund på ett kalhygge då jag helt plötsligt lyckades trampa igenom isen som låg över en liten pöl och stod då med iskallt vatten upp till knät.... Lucky me!!

Men nu till de goda nyheterna, jag har hört att det skall bli mellan 10-15 grader i helgen och det betyder ju då att all snö garanterat kommer att försvinna och förhoppningsvis inte komma tillbaka förräns i december.. Spelar ingen roll hur mycket de snälla människorna ber till högre makter, den kommer försvinna ändå.. Ha!

sketväder!!

Gissa vädret.. Gick och lade mig i går kväll och det var snö ute. Vaknade i morse och hoppla Kerstin, det hade fallit ca 15 cm nysnö.. sjukt otippat och sjukt okul.. Plockade fram moonbotsen ur garderoben och gick ut och pulsade snö med monstret. Men höjdpunkterna på dagen måste ju ha varit, 1. när jag skulle ut och gå efter de hade plogat och det nu i stället var blankpolerad och hårdpackad snö = glashalt. Höjdpunkt nr 2. Cykla till skolan på oplogade cyckelbanor.. Jag hoppas verkligen på mer snö i morgon.. verkligen..

I`m dreaming of a white easter, NOT!

Dagens stora och framförallt viktigaste fråga.. Who do I need to screw for it to stop snowing?? Jag kan inte med ord berätta hur trött jag är på snö vid det här laget. Det är helt säkert någon liten unge som har varit snäll hela året som har bett till de högre makterna om snö, och bara därför så kommer det snöa fram till midsommar.. Jag bitter? nehe, skulle jag aldrig vara.

Bara att ta sig ut till affären eller gå ut med hunden är ju ett helt jävla projekt. Först skall man få på sig ett komplett underställ, raggsockar, byxor, stickad tröja, lämpliga skor, mössa, vantar och en halsduk. När man sedan har fått på sig allt detta så skall man klä på hunden, hitta nycklarna och pengar. Innan man har kommit ut i snön så har man ju drabbats av ungefär tre värmechockar vilket leder till att man fryser och skakar som ett asplöv när man tillslut har lyckats komma ut. När man sedan skall gå ser man ut som en Michelingubbe där man vaggar fram längst vägen pga alla kläder man har på sig. Snön piskar en i ansiktet, mascaran glider ner ett par våningar och huden käns som den skall spricka oavsett hur mycket creme man har smörjt in sig med. Nu skall man tillbringa 1 timmes promenad med att försöka att inte halka på rumpan. Redan efter tio minuter känner man att fötterna är genomsura och man känner hur en fjärde värmechock är på väg. Och det är då man vet att det bara är 50 minuter kvar av promenaden. Men vadå, vem är jag att klaga? Finns ju alltid dem som har det värre, tror dom ja!!

Mina slampiga fikusar och helgens fest

Festen i går var riktigt kul, detvar en salig blandning av människor. Vi tjejer hade blivit lovade ett stort överskott av killar, men då jag kom dit så var det snarare tvärtom. Men det löste sig efter ett litet tag då en hög med grabbar ramlade in. Mitt underfesten så kom jag och C på att vi skulle gå emot trenden och smita på rockbaren. Det gjorde vi, skumt ställe det där men kul. Vi kom dock fram till att vi hade otur i går men vi skall ge det en chans till nästa gång =). Klockan halv fyra lämnade jag C på avenyn och hoppade in i en taxi. Trodde att det var ett skämt i morse när telefonen ringde vid  halv tio men icke så nicke. En snabb frukost innan L körde ner mig och monstret till stationen. Resan hem gick reltivt smärtfritt (jag somnade vid Landvetter och vaknade när vi var framme). 

Det värsta har dock hänt. Mina två fikus fiskar är tydligen inte så fikus som jag trodde. Jean Paul och Jean Pierre skall bli pappor. Så äckligt! Och detta måste jag ju städa ur akvariet omgående. En liten helg lämnade jag de ensamma, en liten helg och nu detta. Slampor!!

påskfester och pirayan Molle

Inget går någonsinn som planerat. Det blir ingen hemåkning i dag utan det blir påskfest hos partybrudarna i kväll i stället. Fast det kan jag säga att det blir inte fy skam det heller :-) Skickade pappa till systemet så jag kan tillbringa dagen i lugn och ro hemma. Gud vad illa det lät, fast det är det inte egentligen. Föräldrarna har en kombi bil. Problemet är bara att de har tagit ur baksätet och satt in två enorma hundburar där i stället, detta begränsar möjligheterna för mig att åka med om man inte känner att man vill åka i en av burarna..

Var nere vid stranden innan och promenerade med monstret. Fantastiskt skönt. På vägen hem så möter jag en gubbe som bor i området. Han har en liten svart Griffon, denna hund är ca 20 cm hög och väger ca fem kg. En liten golvmopp med andra ord som heter Molle. Problemet med Molle är bara att han inser ine helt sina egna begränsningar riktigt utan försöker varje gång vi möter honom visa monstret vem som är störst och tuffast. Han står på bakbenen, hängandes i kopplet, fradgan sprutar och tänderna är blottade. Mitt monster brukar titta lite extra på honom och vifta på svansen och det är då Molles husse säger.

- Den hunden du har där, det är ingen bra hund, dom är ilskna och rovlystna eller hur? En sådann där kamphund. Blodtörstig best.

Halllå!!! Ser du den lilla pirayan du själv har i kopplet som inte vill något hellre än att sätta tänderna i mitt monster? Vanligtvis så brukar Molles ägare ha med sig sin fru ut som går med sina stavar. Första gången jag mötte dem så stannade jag och pratade lite med dem, eller ja han hade även då en utläggning om vad han ansåg om kamphund som ras, för det visste han minsann en massa om. Medan han står och pratar så tar han sin frus stavar och sätter ner framför Monstret i ett kors för att vara säker på att han inte åt upp deras lilla Molle som även denna gången hängde i kopplet som en rabbiat best. Denna gången försökte jag förklara för honom att monstret är en staffe som numera är avlade för utställning. Förr i tiden så avlades de för kamp, men i dag så är den mesta av den kamplusten borta. Monstret är världens snällaste, och har aldrig visat agressivitet mot en annan hund. Men det var som att prata med en vägg. En del människor borde helt enkelt lära sig att hålla tyst när de inte har en aning om vad de pratar om.


Jo det är du visst det...

Hur kommer det sig att det känns som jag har gjort något dumt i går? Jag har en lite ångest tyngd på ena axeln. Vi skullle ju bara ut och ta en öl eller två igår. Jag åkte från hålan vid tre och var i Götet vid halv åtta. SEdan var det bara att springa in på toaletten på stationen och fräscha upp sig lite (dvs byta om till lämpligare kläder och sminka sig) och sedan ta sig uppför avenyn. In på puben där L, S och två vänner till dem satt. Sedan var det vidare till den dansande hunden. Där inne möte jag en man som var helt fantastisk, väldigt homo och väldigt fantastisk. Det stora problemet var bara att han var ett av många skåpisar. jag sa bara att jag hade en fråga och han räknade ut var det var och förklarade att han var straight. Hallå, vem tror han att han lurar? Moi? med den grymma kvinnliga intuitionen? Jag tror inte det. Jag har ju tyvär haft fel innan dock (se tidigare inlägget från Norrköping). Eller jag tror att han bara också var en skåpis så tekniskt sett var det inte fel. Kvällens disskussion gick i alla fall ut på hans läggning (att han var danslärare gjorde ju inte mina tvivel direkt svagare) men han var benhård. Så benhård att han tom frågade om jag inte skulle följa med honom hem. Oooh lord!! Lyckades slingra ur mig den ganska fint, eller ja jag pekade på en av dörrvakterna och förklarade att han var mer min typ och tyckte därmed att det var slut på dikussionen. Han förstod dock inte helt vad jag menade där men det kändes inte som att jag kunde vara mer tydlig i min förklaring till varför vi inte borde ligga med varandra..

Sedan sprang vi vidare till excet för att skaka rumpa, det var dock tyvär lika dött som på en bögklubb under schlagerfestivalen.. Så det var bara en sak att göra, kicka upp intaget av alkohol ett steg och börja dricka sprit, och det gjorde vi, sedan är resten lite luddigt men jag kan med säkerhet säga att jag pratade med minst två personer den kvällen som jag inte borde, enda anledningen till att gjorde detta var för att L&S åkte hem och lämnade mig helt ensam.. Ett par timmar senare ramlade jag in i deras lägenhet och ner på deras soffa. Dagen i dag tillbringades med att ta sig ut på landet för att träffa föräldrarna som för övrigt står inne i köket och lagar taccos åt deras bakfulla dotter. Mina föräldrar is da shit ibland. Skönt att ha någon som tar hand om en en dag som denna. Om bara snöhelvetet kunde försvinna också så vi kommer tillbaka till hålan i morgon så är det helt fint.. L& S skall med upp så jag skall visa dom metropolen by night (Harrys).

slask, snö och snusk

Hmmm har sagt det förr, men säger det igen,  vad man gör och vad man borde göra är två väldigt skillda saker..
 Vad jag borde göra; fylla på mitt karmakonto med POSITIVA saker..
Vad jag gör; fyller på mitt karmakonto med en massa negativa saker.
Men å andra sidan, det är inte jag som har lovat något till någon. Men vad fan, man kan ju inte tillbringa resten av livet med att tassa på tårna för att inte göra andra illa, lite svinn måste man räkna med längst med vägen, eller?? Det sa alltid min gamla lärare, tror han syftade på annan typ av svinn men ändå.. 

Synden har dock en tendens att straffa sig själv. Jag somnade väldigt nöjd i går kväll men vaknade i morse mindre nöjd med feberfrossa. Det är då man inser vilken tur det är att det finns dessa fantastiska människor som har forskat fram alla dessa preparat som man kan trycka i sig när det händer. Jag tror att jag har de flesta lagliga preparat i mitt medicinskåp. Jag har nämligen en teori, om det nu är så att en massa forskare nu har tillbringat en massa tid på ett labb för att få fram dessa mediciner så är det faktiskt vår skyldighet att ta dem, annars är ju allt deras jobb förgäves.. Har även en massa roliga piller med röd triangel på som jag fått efter bilolyckor och operationer, men dom sparar jag till mer speciella tillfällen.  

Fick i alla fall i mig ett par piller fixade mig lite och åkte till Norrköping för att ta ut jentan på en promenad och samtidigt passa på att shoppa. Synd bara att det är massa vitgrå slask ute. Hur kan det snöa nu, det är ju för f-n snart påsk. Jag vill ju ta fram mina vårkläder, promenera ute i solen och se fram emot den första ute-ölen i solen..
Men fortsätter det så här så lär ju det dröja. Kan ingen bara komma och kidnappa mig och ta med mig till ett varmt land, skulle nästan kunna tänka mig att konvertera bara för att få slippa sverige under slask, regn,rusk och snö månaderna, dvs från oktober till april..  

schlager, gråtfilmer och vårkänslor

Lördagen blev sedan allt annat än planerat. Planen vara att vi skulle ha schlagerkväll hemma hos P&C och samtidigt passa på att inspektera deras nya lägenhet. Så jag E, I och H (iklädda softar kläder) stannade till på butiken, inhandlade en obsen mängd med godis och 4 liter Cola light (man måste ju jämna ut sockerintaget lite). Ramlade in hos P samtidigt som Charlott Perelli äntrade scen. Sedan följde en jätte trevlig kväll där jag insåg hur mycket jag saknat "mina" gamla grabbar. Familjen var samlad för första gången på ca sex månader. Vi skrattade åt Björn (denna underbara lilla människa) hånskrattade åt Nordman och Christer Sjögren, kommenterade allas uppträdande, kläder och utseenden. När schlagern var slut och vi var fullproppade med godis och cola så var det någon som kom på den fantastiska ideen att vi skulle gå ut.... Meningen varatt vi skulle på en brun pub och ta ett par öl bara, men där var det fullt så då skulle vi på det vanliga stället i stället där det var schlagerkväll. Jag och I smet snabbt hem till henne, slängde på oss en snabb krigsmålning, fixade snabbt ordning håret, jag fick låna en massa blingbling och vips så var man redo för en helkväll och klockan vara bara halv ett. Ett par små järn och sedan smet vi in på stället. Där inne var det skön stämning, schlagern brölade ur högtalarna dansgolvet var fullt och majoriteten var killar där inne. Sedan var det jag och I som pendlade mellan att skaka rumpa och baren. Hade så kul. Kan säga att jag hade träningsvärk i magen och var stel i musklerna på söndagen för jag hade skrattat och dansat så mycket.. Varför övrigt en väldigt trött flicka igår som tillbringade dagen på soffan. Kollade på en film som hette "the notebook". Jag hade troligtvis gråtit till den i vanliga fall också, men med mina bakisnerver så blev det genast mycket värre. 2 timmar låg jag inne och storgrät. Det var en av de finaste filmerna jag sett på länge, börjar nästan snyfta igen när jag tänker på den..

Var sedan ute med E på långpromenad på kvällen, det kändes verkligen som årets första vårdag, alla hormonerna i kroppen löper ju amok,det var nästan så jag blev lite kär i E. Synd bara att jag inte är hans smak in a million years.. Men som tur var så valde Mr Mystery man att höra av sig då. En väldigt trevlig överraskning då jag inte trodde inte att jag skulle höra av honom på ett par dagar. Men nu sitter man i alla fall här och väntar på att han skall komma.. Men det här med vår, det är nog bara att glömma ett tag till, har vräkt ner snö hela dagen..... Men det går bra, för jag mår bra ändå så länge jag slipper cykla =)

Idioter i trafiken, sushi och hysteriska människor

KOm hem från träningen för en stund sedan, har precis ätit och nu sitter man och lyssnar till Leona Lewis fantastiska låt, take a bow. Inser att livet kunde ha varit värre. Vår kära b-uppsats blev klar i dag så nu är det bara opponeringen kvar, sedan slipper jag tillbringa mer tid med min grupp och det skall bli så sweeet att slippa dem, eller ja i alla fall en av dem.

Helgen var oväntat bra måste jag säga, fredagen så blev det ett par öl med vännerna, väldigt lugnt. Jag var ju fortfarande blåslagen efter min lilla olycka i torsdags. Jag var ute och cyklade som vanligt, lite småstressad vid sjutiden på kvällen. Kommer ner till stan. En bil kommer emot mig, problemet är bara att han tar ut kurvan lite mycket och på så sätt präjar han ut mig på gångbanan, problemet är bara att det är en 15cm hög kant vid sidan av vägen.  Jag cyklar rätt intill denna och vet att det finns inte en chans att jag kan ta mig upp på denna. Så det var bara att välja, krocka med bilen eller krascha själv. Jag valde det senare alternativet, då det kändes som jag skulle ha större chans att slippa brutna ben, skadat ansikte och demolerad cyckel då. Så jag bromsade med frambromsen och styr rakt in i kanten. väljer bilfan att väja, hade han kört över min bike så... Men Satan i Helvete vad ont det gjorde! Mitt knä var det första som landade i asfalten.. Bilen tvärstannar och ut kommer en hysterisk homo. Missförstå mig rätt, jag älskar homon, men när jag precis har haft en flygtur ner i asfalten, har ont som f-n och rabblar alla svordommar jag kan i mitt huvud så har jag ingen lust att trösta en hysterisk homo till råga på allt.
- AAAAH MEN HERRRE GUUUUD!! FÖRLÅT! HUR ÄR DET MED DIG?? LEVER DU? HAR DU ONT? KAN DU GÅ? TA MITT NUMMER? DU MÅSTE GÅ! VART HAR DU ONT? Allt detta skriks ut i falsett och jag känner paniken komma farandes. Fick i  baxat upp cyckeln, borstat av mig skiten, tackat homot och åkte vidare. Jag skulle ju ha en vin- och sushikväll med H, då har man ju inte tid att ligga där och tycka synd om sig själv...

radio

Det roligaste hände i dag. Jag kommer in på gymmet, radion där inne står på, väldigt högt för att vara där och två män står där inne. Den ena lyfter vikter och den andra cyklar. Det är the voice som är på i radion med Juicy Jay och den andra kille. Då kommer det högt och tydligt; och idag skall vi prata om analsex, fistfucking, suga, slicka och olika fetischer. Jag trodde att de två männen skulle skämmas ihjäl.Jag skrattade dock bara, satte på min musik och började min timma med tortyr, det är vad det käns som när man inte har rört på sig på ett tag..


Lucifer min nya date

Är det så att man måste bryta mot alla de sju dödssynderna för att komma till helvetet så är jag safe, i annat fall så ligger jag nog ganska pyrt till snart. Kanske är lika bra att förlika sig med tanken på att det är jag och Lucifer som kommer att dansa tillsammans (hade iofs en gammal god "vän" som kallade sig Lucifer..) Ja ja, det är långt kvar tills dess så jag kanske hinner igenom alla sju innan det är dags..

min chackra

Var på hälsomässa i går. Började med att N ringer mig halv tio.. - God morgon god morgon kvittrar hon sådär hurtigt.. Du sover väll inte? När var det vi skulle ses? snart? nu? nyss? Varför ligger du i sängen,du som alltid brukar vara så morgonpigg när du har varit ute? Alla dessa frågor och ett huvud som inte ville fungera.. Lyckades i alla fall skjuta upp besöket påmässan från halv tolv till två men lyckades inte somna om..

Halv två kom min väldigt gravida kompis och hämtade mig, en snabbis på Donkan och sedan iväg. Det var en väldigt intressant mässa, med allt från ackupresur till folk somtalade med andar och heliga stenar. Så nu har man fått en bild på sin aura och sina chackran. Har tydligen lite att jobba på där. Och har inhandlat en massa stenar för energi och lugn..

Tog en snabbis på Ikea med den gravida och blängde och muttrade åt alla skrikande ungar. Ikea är min nya söndagsgrej, förstår inte varför bara.. Klockan halv sju stöp jag ner i soffan och sedan var det inte mer liv i mig.. 

trav och en allt annat än vit helg

aaah så gött man mår.. Jobbade hela dagen i går på en travbana fast i restaurangen. Jag, B och N. Jag hade kunnat skriva en hel sida om detta stället, och framförallt de som jobbade där. Ca tjuo stycken riktiga gammla ruggugglor med sönderblonderat, tupperat hår, ett lager med orangt puder, påritade kålsvarta ögonbryn och armar som stockar.. Gästerna var en salig blandning. Allt från bönder till affärsmän, och 95% män. Var helt slut när jag kom hem vid sju. Fixade lite hemma och skulle sedan bara vila en liten stund på soffan. Jag hade varit uppe sedan halv sex och tvättat. Problemet var bara att klockan var halv nio och klockan halv åtte skulle jag ha varit hemma hos N eftersom hon fyllde år.. Så jag gjorde det enda rätta, satte på larmet och sov i 20 minuter. Var om möjligt ännu mindre sugen på att gå ut när jag vaknade. Men har man lovat så har man. En timme senare satt jag i taxin. Kom till förfesten som bestod av fyra lagom berusade människor. N drog in mig iköket och ställde fram contreau, vodka, cranberry och lime. Här skulle det skakas cosmo som är något av det godaste i drinkväg =).

Vid halv ett så var vi tre tappra människor som hoppade på bussen ner mot stan. I dag skulle vi på "vuxenställe". Den första personen som jag möter utanför är en av gästerna från travbanan tidigare. Han hade varit där med nio av sina kompisar på herrmiddag.. Pratade lite med honom och sprang in, rasade ner på dansgolvet med P och skakade rumpa så svetten lackade innan vi sprang till baren. Där stötte man på nästa kille från herrmiddagen. Tackade för att han hade fått mig att rodna framför hela bordet det första han gjorde. Sedan var man fast där hela kvällen. Så  mycket för min helkväll.. Men när man ser tillbaka på det så var det en väldigt trevlig kväll, synd bara att N däckade på sin egna fest och att man kom ut och igång så sent..

 

Bio- och vinkväll

Efter en offantligt lång och seg dag i skolan, från åtta till fem (vilket det förresten borde finnas lagar mot) med samma inkompetenta, ointelligent, uppkäftiga person som jag jobbat med hela veckan snubblade jag in innanför dörren vid halv sex. Trött i ögonen efter att ha tittat på en dataskärm hela dagen, och framför allt trött i huvudet, dels för att jag koncentrerat mig hela dagen och dels för att jag smitt elaka planer. 

Hur korkad går det an för en människa att vara egentligen, hur klarar hon sig i sin vardag? Varför ansträngerde hon sig inte lite med att i alla fall försöka tänka. Det bästa är när man säger emot ännu ett av hennes inte alltför genomtänkta förslag ( de kommer i jämna strömmar genom dagen) och hon svarar med att tända på alla cylindrarna..
Subba!
 ÅÅÅ kan någon ge mig styrka!! Bara två veckor till,

Fick i alla fall komma in och vända innan jag var tvungen att springa ut igen. Hade en biodate med underbara I. Vi var och såg Juno.Vilken fantastisk film, ibland var det dock bara jag och I som skrattade (innebär det att vi har taskig humor?)  märkte i slutet av filmen att vi satt och snyftade lite tyst  tillsammans med halva biosalongen. Vi gick ut från bion med en sådann där härlig må-bra-känsla i kroppen och smet in på jobbet och tog ett par glas vin och löste världsproblem innan jag trampade hem. Och här sitter man, snart skall jag krypa ner i sängen och sova så gott.

fattigdom, vita helger och gammla minnen

När man nu har varit på stan och shoppat lite vilket innebär att jag levt way beyond my assets, och skall för den sakens skull få leva på ris och ev nudlar en månad, så vill man ju i alla fall få nytta av sina nya inköp. Men eftersom det är vårkläder jag köpt och att det alltid antingen regnar eller snöar eller bara är minusgrader och storm i denna fantastiska stad så verkar inte det hända inom den närmsta framtiden. Man kan faktiskt bli bitter för mindre..

Sitter och planerar en offantligt vit helg med ett litet snedsteg på lördag då en kompis fyller 25. Jag minns när jag fyllde 25. Då bodde jag i Oslo, jobade på krogen och levde ett väldigt annorlunda liv från nu. Ett liv utan större bekymmer, få måsten och lite ansvar. Nu bor man i en liten stad. har skaffat bostadsrätt, hund, hemförsäkring och håller på att skaffa mig en bra utbildning. Denna utbildning skall sedan förhoppningsvis leda till ett bra yrke, inte som mitt förra som innebär att man jobbar från 17-04, passade upp på en massa fulla människor, gärna tog en liten fest 4 dagar i veckan och umgicks med en massa galna människor. Gud vad jag saknar den tiden ibland, saknar alla underbara människor jag träffade, alla sjuka saker vi gjorde och det bekymmerslösa livet vi levde. Jag skulle aldrig gå tillbaka till det igen, bortsett från ett par veckor i Oslo i sommar, men ibland så skulle man bara vilja byta en eller två dagar. Få komma bort från vardagen lite, den var ju aldrig den samma i Oslo. Jag skall flytta tillbaka dit en dag, men när det händer skall jag ha ett ordentligt liv, med fast jobb, lägenhet etc. Men man kan ju få drömma sig tillbaka ibland =) 


whitetrash

Jag kom hem i dag efter en seg dag i skolan och tänkte att, träna en timme det skulle få mig på bättre humör. Kommer ner till gymmet och det är en annan person där så jag går upp på löpbandet och sätter igång. Efter att jag har vart på bandet i ca 20-25 min så kommer det in ett par. Hade det varit väldigt fel av mig att nämna att det här paret är vad jag skulle kalla white trash? Killen är klädd i vita träningskläder (shorts och ett linne) en fet kedja runt halsen, intersportstrumpor och sandaler.. Tjejen är så sminkad så man skulle kunna tro att hon skulle på natt klubb, det platina (sönder) blonderat hår som är uppsatt i någon frisyr och iklädd en topp som är på gränsen till slampig  Återigen kanske jag borde nämna att det är snarare ett motionsrum för pensjonärer än ett gym, men i alla fall. Jag springer i alla fall på bandet, svetten sprutar (det gör tydligen det i början när man är otränad) och jag gör allt för att få ner syre i mina lungor. Killen (ena halvan av whitetrash paret) ställer sig på cross maskinen på min vänstra sida medan tjejen (andra halvan av whitetrash paret) ställer sig på löpmaskinen till höger om mig, trycker igång bandet och börjar slögå. Och det är då hon gör det, hon ger mig blicken, inte vilken blick som helst utan vad-håller-du-på-med-du-svettas-ju-fy-vad-äckligt-blicken. Nu tänkte jag skriva att hon var en  tjej med kraftig benstomme som kanske inte hade mått så dåligt av att gå lite fortare än 3an men det skall jag inte göra för det hade inte varit snällt. Så jag skall istället fundera över, vad tror en del människor att man gör på gymmet? Vad hon än gjort där i sitt liv så har det i alla fall inte gett något bra resultat..

this house is cleaned

Lägenheten är sannerad, det luktar yes i hela lägenheten, och här sitter man med ett glas vin och myser..

Var på andra föreläsningen på stresshanteringskurs i dag. I dag skulle vi dela in oss två och två och sedan diskutera vad vi har för krav på oss själva och vad vi tror att omvärlden har för krav på oss. Det kanske är jag somär hämmad, men jag är inte helt bekväm med att blotta mig på det sättet för en vilt främmande människa. Men det känns bra efteråt. Sista 20 minutrarna så har vi djupavspänning, vilket är fantastiskt skönt, nästan lika bra som den man ibland kan få till i slutet på ett yogapass.. Vi diskuterade en del om att man skall göra sig av med människor som ger en dålig energi då man bara mår sämre av att ha dem runt omkring sig och jag kom genast att tänka på min arbetsgrupp och jag måste säga att jag tycker verkligen inte om min grupp. En del människor tror fortfarande att vi är 14 (de ligger där i sin mentala utveckling i alla fall), jag trodde att man skulle slippa sådanna fasoner vi det här laget men tydligen inte. Det somär mest skrämmande är att de skall ut på arbetsplatserna för att se till att personalen mår bra, att det inte är några bråk och att hjälpa till att få fram bra arbetsgrupper. Detta kan bli ganska intressant då de inte ens kan skilja på privat- och arbetsliv själva och jobba bra ihop.  Det skall bli så skönt om tre veckor när vår b-uppsats är klar och grupperna splitras.

en ny flickidol

Varför händer detta alltid mig? Meningen var att jag skulle ha ett par timmar med avslappnande shopping i dag så jag cyklade bort till shoppingcentret som ligger här i närheten. Det första jag märker när jag kommer in är att det har samlats en massa folk i en stor klunga rätt innanför dörren. Jätte hög musik brölar urhögtalarna och en våning upp står ingen mindre än: Vincent. Jag har aldrig tyckt något om hans musik innan och tycker inte om den nu heller, men där gick mina planer på lite lugn och ro i stöpet.. Det var bara att bita ihop och försöka pressa sig igenom horden med människor (fjortisar).  Jag skall nog ta en telefon till någon på det köpcentret och få en lista på när alla flickidoler skall uppträda.. Återigen var det den samma tunga luft som låg där inne, fylld av hårspray och lukten av tuggummi. Undra om det kan bli syrebrist i ett rum om man samlar 100 fjortisar där utrustade med en paket hubba bubba var. Hmm kanske borde göra en studie på det. Men jag lyckades i alla fall hitta det jag skulle, en fantastisk nougatfärgad trenchcoat =) sjukt nöjd med mitt inköp..  Nu behöver jag ara hitta ett par snygga stövlar som jag kan ha till det, och ett par snygga jeans och lite annat =)

Nej i nu måste jag börja fixa lite, skall iväg med brudarna och spela biljard i kväll. Eller ja, jag skall spöa tjejerna i biljard. Problemet är bara att jag har inte spelat sedan jag var 14, men då var jag grym så jag lever vidare på hoppet och med lite tur så är de sämre än mig, krisar det så får man väll fylla dem med öl och mörka att jag förlorade eller helt enkelt bara fuska lite..

jag vill sova!!

Somnade på soffan i går klockan nio (älskar att somna på soffan) och vaknade klockan tre i natt (avskyr att vakna på soffan) så det var bara att krypa ner i sängen i stället och vaknade klockan sex, på en lördag!!  Tvingade mig att somna om för att vakna klockan sju, det säger ju sig självt att man inte kan gå upp så okristligt tidigt (även om man sovit 10 timmar) på en lördag. Jag har ju massa att göra i dag, kommer ju att vara helt slut i kväll. Skall träna, shoppa, städa, och sedan gå ut med tjejerna.. Ett hårt liv måste jag säga =)
Var nere i gymmet i går morse och jag måste säga att min kärlek dit ner bara växer. Så nu känner jag att jag måste ner dit snart och svettas bort lite mer "sluta röka hull".. Om det tog sex veckor att gå upp det så borde det inte ta mer än tre att få bort det eller? 

RSS 2.0