Det är liiiite mycket skit nu...

Min dag är skit, min telefon är skit, mitt kylskåp är skit (tomt) och jag är så trött på skolan, skitstaden och allt annat.

Fick hem min nya mac i dag som jag skall lämna tillbaka och därför inte kan öppna och pilla på. Med den så fick jag min nya skrivare (som för övrigt var väldigt stor och ful) som jag inte kan använda för den skall ju kopplas in i min nya dator som kommer den 4e november. Vill inte installera ngt på killens dator som jag lånat nu för jag tror inte han blir så glad om jag lämnar tillbaka hans dator med en massa extra installationer på som tar en massa plats och som han aldrig kommer ha användning av. Jag fick även hem min nya i-pod nano i dag som jag heller inte kan använda eftersom jag måste installera i-tunes på datorn innan  den fungerar och som jag skrev ovan så är nog inte heller det någon väldigt populär grej att göra. Så istället för att leka med alla mina nya elektriska leksaker så sitter jag här och filar på en hemtenta som jag sitter fast med. Det är iofs ett ganska kul ämne men när man inte kommer någonvart så är det också skit. FAN!!!!!!

Men det slutar inte där, det är mer saker som är skit.. Jag har inga pengar kvar denna månaden eftersom jag kan ha slösa lite i det sista så jag kan inte ens gå ut och shoppa mig lycklig. Jag hade verkligen mått bättre om jag bara hade fått ett par nya stövlar, eller en ny handväska, eller en ny jacka kanske, eller kanske bara lite inredningsprylar, eller kanske en ny spelare till mitt hockeylag... Killen ringde även innan och berättade att han kanske inte kan komma upp i helgen för han måste på ett jobb i fjällapornas land. Så där sket sig det med, får iofs lön (bidrag + lån) till helgen, kanske en tur på stan?

Jag är faktiskt ganska dålig på att vara student.. jag shoppar för mycket (vilket man inte bör när man lever på existensminimum), jag pluggar dåligt, just nu sämre än någonsinn (fast jag klarar iofs alla kurserna) jag tycker inte om att ränna på studentpubbar eller göra andra studentiga saker (fast jag har iofs en overall som hänger i hallen och samlar damm). Jag borde helt enkelt inte vara student utan jobba, tjäna pengar, shoppa och gå på "vuxenställen", vad jag hade varit lycklig då. Men nu är det bara 19 månader kvar tills jag är färdig och har en magister inom PA =).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0