Luresnoppar?

Vi tjejer har ett par små fördelar i livet som vi kan ägna oss åt eller utnyttja, vilket inte är mer än rätt.  Något bra skall vi väll ha för att väga upp för smärtan vi måste genomgå då vi skall föda barn, ha mens en gång i månaden med allt vad det nu innebär, och få lägre löner.
Funderade ett tag och kom fram till följande fördelar som vi har:
1. Sminka oss, vi kan dölja mycket fult under det
2. Push up bh även där under kan vi luras
3. Lyft-upp-och-håll-in strumpbyxor, praktiska men sjukt obekväma, speciellt om kvällen innebär att man skall äta mer än en salt pinne så kan det leda till lättare syrebrist.
4. högklackat, vi kan lätt lura på oss ett par extra cm på två sekunder
5. humörsvängningar, detta är något som alla kvinnor har rätt till, speciellt när dansken e på besök. Då kan vi gapa, skrika, kasta saker och bete oss konstigt helt utan anledning.
6. choklad svullande. Vi kan kläcka i oss en hel chokladkaka utan att någon ser konstigt på en, mumlar man fram ordet deprimerad samtidigt som man mumsar på den så får man istället förstående blickar.
7. Tjejkvällar, att samla ett gäng tjejer över ett par flaskor vin är underskattat och inget som killar troligtvis någonsinn kommer att förstå sig på..
8. Multiorgasmer, inga komentarer behövs väll här?
9. Är vi sugna på att sova sked en natt så kan vi alltid lura med någon stackars kille hem från krogen genom att få dom att tro att dom skall få göra mer. Luremus kallas detta.   

Punkt ett till fyra är ju kanon, killar är ju liksom fast med det utseendet som dom föds med, om dom inte vill lägga sig under skalpellen medans vi kan fuska massor utan plastikkirurgi. Detta är ju bra saker, men nu i det sista så har jag fått höra talas om att en del killar har försökt att smita in lite på punkt nio. Luresnoppar! Dom hör av sig lite spontant och ger flickorna förhoppningar om lite fyskäms, men helt plötsligt ändrar dom sig också skall dom spela svårflörtade och säger nej. Vad är detta?? Detta med att luras skall ju vara våran grej, inte grabbarnas. Vad skall komma härnäst? Killar som sitter hemma och gråter, svullar choklad och lyssnar på Celine Dion? SKÄRPNING!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0